Ga naar content

Na de verkoop van een aantal investeringen kwam er voor Olaf een mooi bedrag vrij, waarvan hij eigenlijk niet zo goed wist wat hij ermee moest. Je geld stil laten staan is zonde, vindt Olaf, dus zocht hij een manier om het in beweging te brengen. “Ik was op zoek naar een passief inkomen met een beperkt risico. Ik zat een tijdje in de aandelen, maar dat gaf me net iets teveel stress. En toen zag ik BridgeFund voorbij komen.”

Breng je geld in beweging!

Olaf werkte lange tijd met veel plezier als ZZP-er in de ICT, tot hij toe was aan meer vrijheid en tijd voor zichzelf. Hij besloot te stoppen met zijn werk en lekker te gaan doen waar hij zin in heeft. Samen met een goede vriend verhuurt Olaf een woonschip als B&B, waar hij er onlangs ook één van verkocht. Hierdoor kwam er geld vrij en ging hij op zoek naar een investeringsmogelijkheid. 

Olaf besloot om een deel van zijn vermogen in aandelen te stoppen, maar merkte al gauw dat het niks voor hem was en haalde zijn aandelen er weer uit. “Met aandelen moet je het maar afwachten; het kan min of plus zijn. Het gaf me teveel stress.” Dus ging hij op zoek naar een alternatief en stuitte op BridgeFund. “Ik had de website bekeken en de brochure aangevraagd. Die kreeg ik netjes in m’n mailbox en het was meteen een helder verhaal. Ik was vooral onder de indruk van hoe jullie de coronacrisis zijn doorgekomen.” 

Aanstekelijk enthousiasme

Olaf is, zoals hij zelf zegt, een man die op zijn gevoel afgaat. Toen hij BridgeFund HQ binnenstapte voelde hij het enthousiasme vrijwel direct. “Volgens mij werkt dat – als ik het zo een beetje lees – door naar de klanten toe. Die voelen zich geholpen en dat vind ik mooi.” Daarnaast heeft Olaf, mede uit zijn ICT-verleden, ook een zwak voor een FinTech die de markt probeert open te breken. Dus besloot hij ervoor te gaan en belegger bij BridgeFund te worden. 

“Klaas belde me op, nodigde me uit op kantoor en ik was vrijwel direct enthousiast. Vooral omdat je met een heel beperkt risico toch een maandelijks rendement kan opbouwen.” Naast het beperkte risico en mooie rendement, is Olaf ook gecharmeerd van ons product. “Ik weet hoe moeilijk het is om als ZZP-er geld op te halen bij banken. Dat is bijna niet te doen. Daarom vind ik het goed dat die markt wordt opengebroken, onder andere door jullie!”

Volgens Olaf zijn er tal van aanbieders waar je in kunt stappen, maar hij noemt het een ondoorzichtige markt. “Vaak bieden ze een hoog rendement, maar dat doen ze niet voor niets. Dan is er waarschijnlijk ook een hoog risico. Bij BridgeFund krijg je gewoon een reëel en mooi rendement. Het verhaal is goed, duidelijk en professioneel.”

Een hele tevreden belegger 🙂

“Mijn kennismaking en de opvolging met de contracten in orde maken was easy peasy. Het was een kwestie van de contracten tekenen, een druk op de knop, geld overmaken en achterover leunen. Die snelheid van handelen in combinatie met slimme software gaf mij voldoende vertrouwen.” Olaf noemt zichzelf dan ook een hele tevreden belegger en riep volmondig “ja!” toen we hem vroegen of hij beleggen bij BridgeFund zou aanbevelen. “Het levert je een mooi rendement op, vergeleken met andere opties loop je relatief weinig risico én je helpt er andere ondernemers mee. Beter wordt het niet, toch?!”

Beleg bij BridgeFund. Maak je geld gelukkig!

Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van. En geld ook.