Ga naar content
In dit artikel
Financiering zonder gedoe
  • Geen businessplannen of jaarcijfers
  • Aangevraagd in 5 min.
  • Binnen 1 dag op je rekening
Check je mogelijkheden

In principe lenen we allemaal. Ga maar na: de suiker is ineens op, dus je rent even snel naar de buren. Je bent lekker op vakantie en zwaait hier en daar met je creditcard, want om geld ga je je nu natuurlijk niet druk maken. Ook betaal je iedere maand netjes je hypotheek, wat een enorme lening is! En toch lijkt het aanvragen van een zakelijke lening nog een soort taboe. 

Groeien betekent investeren, en investeren kost geld 

Als ondernemer doe je graag alles zelf: je vraagt niet graag om hulp en al helemaal niet als het om geld gaat. Maar zeg nou zelf, het is toch hartstikke logisch dat je niet even duizenden euro’s kan ophoesten voor die nieuwe machine, die enorme voorraad inkoop of een toffe marketingcampagne? Je bent ook zeker niet de enige, hoor. Zelfs de rijkste man ter wereld heeft een zakelijke financiering moeten afsluiten om te kunnen investeren.

“Best logisch dat je niet even duizenden euro’s kunt ophoesten voor die nieuwe investering, toch?”

Elon Musk, je kent hem vast wel, onder andere bekend van Tesla en Paypal, heeft nu ook Twitter aan zijn lijstje “bezittingen” toegevoegd. Voor bijna 44 miljard dollar kocht hij het social media platform. Maar ook al is hij wie hij is, zelfs de rijkste man ter wereld tovert dit bedrag niet zomaar uit zijn hoge hoed. Hoe heeft hij dit geld dan bij elkaar gekregen? Simpel: met een zakelijke financiering.

Dus nee, zakelijk lenen is zo gek nog niet. En nu zeggen we natuurlijk niet dat je de nieuwe Elon Musk wordt door een zakelijke financiering af te sluiten (al is niks onmogelijk ;)). Maar wat nou als je eindelijk die nieuwe foodtruck kunt aanschaffen? Je voorraad kunt voorfinancieren? Of meer klanten binnen sleept door een toffe marketing campagne neer te zetten? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

In tegenstelling tot Elon Musk is het voor zzp’ers en mkb’ers vaak een flinke uitdaging om een lening los te krijgen bij een instantie als een traditionele bank. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat je nauwelijks kans maakt óf het duurt ellendig lang. En juist daarom is BridgeFund er.

Financiering bij BridgeFund? Binnen 24 uur geregeld, lekker simpel en snel.

Wij verstrekken zakelijke leningen aan zzp’ers en midden- en kleinbedrijven met een minimale omzet van € 50.000 per jaar, die minimaal 12 maanden staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En om het nog mooier te maken: binnen 24 uur kan het geld al op je rekening staan! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een zakelijke lening zonder stapels papierwerk aan, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Onlangs toegevoegd Ga naar Blog