Ga naar content

Recente artikelen

7 signalen dat de tijd rijp is voor zakelijke groei

Funding en kans. Dat zijn de 2 hoofd-ingrediënten die bepalend zijn voor je bedrijfsgroei. Maar dan is er ook nog de timing... wanneer weet je of jouw bedrijf klaar is voor uitbreiding? In dit blog benoemen we 7 signalen waarmee je kan checken hoe jij er met je onderneming voorstaat.
Lees verder
Lees meer over 7 signalen dat de tijd rijp is voor zakelijke groei

Groeien als ondernemer? Deze podcasts helpen je op weg

Als zelfstandig ondernemer moet je vaak het wiel opnieuw uitvinden. Van alledaagse problematiek tot het creëren van een HR-beleid en het opstellen van privacy reglementen: het komt allemaal op jouw schouders terecht. Tenminste, dat voelt zo. Want in werkelijkheid zijn er tal van mede-ondernemers en experts die hier werkelijk alles vanaf weten. Maar waar vind je die? Sinds een paar jaar is er een ultieme manier om deze mensen, letterlijk en figuurlijk, af te luisteren: welkom in de wondere wereld der podcasts! En aangezien iedereen er tegenwoordig eentje heeft, hebben wij speciaal voor jou de vijf allerbeste podcasts voor ondernemers op een rij gezet.
Lees verder
Lees meer over Groeien als ondernemer? Deze podcasts helpen je op weg

Kennisbank

Profiteer ook van onze kennis

Bij BridgeFund spreken we graag duidelijke taal en vermijden bankjargon het liefst zoveel mogelijk. Helaas ontkom je er niet altijd aan. Helemaal niet als je een boekhouder hebt van de oude stempel. Daarom hebben we een kennisbank voor je samengesteld (en ook een beetje voor onszelf). Doe er je voordeel mee!