Home > Bedrijf > Team

Teamwork makes the dream work

De mensen die het allemaal mogelijk maken.

 • Julian van de Steeg

  CEO & Co-Founder

  Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.

 • Rutger Quispel

  CMO & Co-Founder

  Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.

 • Jeroen Groeneweg

  CTO

  Jeroen is zo’n ‘best of both worlds kinda guy’. Als tech junkie is zijn huis volledig geautomatiseerd, maar de minimalist in hem produceert zijn eigen eieren. Of eigenlijk doen zijn kippen dit voor hem.

 • Susan Wan

  CFO

  Een FinTech zonder Fin is als een hark zonder steel. Zonder Susan zijn we nergens. Met haar ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit gaat ze altijd voor goud en hakt ze knopen door alsof het niks is!

 • Stephan Knol

  CRO

  Met Stephan hebben we naast een flinke bak aan ervaring ook eindelijk iemand gevonden die de BridgeFund speeltuin een beetje kan temmen. Streng, maar rechtvaardig en altijd met een glimlach. Zo beperkt hij ieder risico.

 • Folkert Repelaer van Driel

  Head of Sales

  Folkert gaat geen uitdaging uit de weg. Is het niet om het beste in team sales naar boven te halen, dan gaat hij de strijd wel aan tijdens een potje judo. No matter when, no matter where!

 • Pieter Blom

  Customer Success Manager

  Als Pieter niet aan het bellen is dan is hij aan het kokkerellen. Niet voor niets zijn tweede liefde. Gelukkig voor onze klanten heeft hij altijd wel een goede lunch tip.

 • Kas van den Ban

  Customer Success Manager

  Doorbreken bij Ajax is zijn grootste droom. Mocht dit om dubieuze redenen niet lukken, helpt hij ondertussen in ieder geval onze klanten om hun ondernemersdromen waar te maken. Mooi toch?

 • Thomas Fokkens

  Customer Success Manager

  Als je uit Apeldoorn komt is zo’n baan natuurlijk op je lijf geschreven. Wanneer onze klanten hulp nodig hebben, iets willen vragen of gewoon even willen kletsen weten ze wat ze te doen staat… even Thomas bellen!

 • Sebastiaan Brouwer

  Customer Success Manager

  Hij fietste helemaal naar Noorwegen om tot de ontdekking te komen dat zijn lot gewoon hier in Amsterdam lag. Gelukkig voor ons én voor onze klanten heeft Sebastiaan de weg terug gevonden.

 • Kyle Klaver

  Customer Success Manager

  Een boottochtje hier en een boottochtje daar… Kyle gaat er graag op uit met zijn eigen schuit. Gelukkig ligt BridgeFund HQ aan de Amstel, anders zagen wij - en nog veel erger - onze klanten hem nooit meer terug!

 • Mark Koorn

  Customer Success Manager

  Zie je hem niet, dan hoor je hem wel. Met partyhits op standje door het geluid rijdt Mark dag in dag uit dolenthousiast van Amersfoort naar de Amsteldijk om onze klanten te helpen. Gotta love the energy!

 • Michiel Peek

  Customer Success Manager

  In welke bolide Michiel de parkeerplaats op komt rijden is iedere dag weer een vraag, zo vaak switcht ie van auto. Gelukkig voor onze klanten heeft ie dan weer geen last van moodswings in z’n humeur. Hij staat elke dag voor ze klaar!

 • Justin van Beek

  Customer Success Manager

  Krijg je Justin aan de lijn? Dan is het in ieder geval nooit saai! Hij heeft altijd wel een goed verhaal te vertellen. Maar dat is ook niet zo gek als je hobby stofzuigen is en je ooit middenin de Pyreneeën bent gestrand…

 • Merijn van de Camp

  Team Lead Customer Service

  Iedere dag staat Merijn paraat om onze klanten vooruit te helpen. Krijg je hem even niet te pakken? Dan zit deze bergbeklimmende waaghaals waarschijnlijk met z’n hoofd in de wolken. Letterlijk.

 • Britt van Gellekom

  Sales Support

  Britt maakt het leven van onze Customer Success Managers een stuk makkelijker. Maar naast haar administratieve taken pakt zij ook graag haar camera erbij om het BridgeFund team in zijn glorie te vereeuwigen. Lach eens naar het vogeltje!

 • Saoussane Chakir

  Customer Service Representative

  Eén ding weten we zeker: Saoussane zit niet graag stil. Ze runt haar eigen online kledingwinkel, voetbalt erop los en helpt ook nog is onze klanten én ons salesteam uit de brand. Zo veelzijdig!

 • Dogan Aytug

  Customer Service Representative

  F16 piloot, een modellen carrière of met je neus in financiële data duiken en ondernemers verder helpen met hun onderneming? Daar hoefde onze economie student natuurlijk geen twee keer over na te denken. Data, duh!

 • Marc Daniels

  Customer Service Representative

  Zie je Marc niet losgaan op jaren 80 hitjes, dan vermaakt ie zich wel met een goeie serie uit het New Wave tijdperk. Hij vraagt zich dan ook regelmatig af of hij wel in de goede tijd is geboren. Natuurlijk wel! Nu kan hij zich volop inzetten om onze klanten te helpen.

 • Klaas Homburg

  Investor Relations Manager

  Aan enthousiasme geen gebrek bij Klaas. En dat is niet alleen goed nieuws voor zijn collega’s, maar al helemaal voor onze funders. Hij maakt jou én je geld weer helemaal gelukkig. Winning!

 • Nadia Benfarhoun

  Investor Relations Manager

  Nadia is niet vies van een feestje. Niet gek ook, als je uit Limburg komt ken je alle carnavalskrakers natuurlijk op je duimpje. Met haar gezelligheid is het niet alleen elke dag weer een feest voor haar collega’s. Ook onze beleggers gaan in polonaise de deur uit!

 • Marjolijn Hoffmans

  Head of Marketing

  Een break van parenthood? Niet voor Marjolijn! Als onze marketingmoeder heeft ze er zomaar een tweede familie bij gekregen. Gelukkig is team marketing (iets) zelfstandiger dan haar eigen kroost.

 • Mark Dijkkamp

  Growth Manager

  Mark heeft de body en de brains. Hij is de kapitein van onze pirate funnel. In ons growthlab werkt hij aan top secret experimenten. Geen woorden maar data.

 • Chris Onsman

  Brand Marketeer

  We waren op zoek naar een bierbrouwer. Toen bleek dat hij ook kon growth hacken én verstand van branding bleek te hebben, sloegen we 3 vliegen in één klap.

 • Mark Hoekx

  Performance Marketeer

  De oversteek maken naar boven de rivieren was voor ‘ons Mark’ geen enkel probleem. Als heroïsch brandweerman heeft hij wel voor hetere vuren gestaan. En wij genieten natuurlijk volop van zijn Brabantse gezelligheid.

 • Anthia Moehamadidris

  CRM Marketeer

  Anthia kan twee dingen als geen ander: growth hacken en droge grappen maken. Tot het over eten gaat, dan loopt het water haar opeens heel snel in de mond. Wat je haar ook voorschotelt, vooral veel is het motto!

 • Gijs Bouws

  Business Developer

  Gijs zat in de batterijen, maar dit scoorde niet zo goed bij de vrouwen, dus was het tijd voor wat anders. Werken bij een FinTech klinkt toch wel wat lekkerder. Haal die nieuwe partner(ships) maar binnen!

 • Tess Samsom

  Product Manager

  Onze business naar een hoger level tillen, zodat we blijven innoveren en onze grenzen verleggen. Dat fixt onze Tess allemaal voor ons! Als we niet oppassen moeten we dankzij haar buitengewone skills straks nog veel te hard werken.

 • Lotte Meijering

  Recruitment Business Partner

  Als je Lotte aan de lijn hebt, dan zou het zomaar kunnen dat je binnenkort een tekstje over jezelf aan het lezen bent op deze pagina. Lotte heeft namelijk de schone taak om ons alsmaar groeiende team van nieuw talent te voorzien. En zoals je ziet lukt dat aardig!

 • Bodine de Beer

  HR Business Partner

  Bodine zorgt als geen ander. Is het niet voor haar planten, dan wel voor haar fiets die al meer dan 15 (!) jaar meegaat. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ze ook voor haar collega’s alles tot in de puntjes verzorgt.

 • Esmee Ruitenburg

  Office Manager

  Ondanks haar oneindige liefde voor pizza verliet ze de horeca met gemak voor een job bij BridgeFund. Niet alleen een win voor ons, ook Thuisbezorgd heeft er een levenslange klant bij.

 • Julia Baud

  Business Controller

  Julia is het type stille wateren, diepe gronden. Totdat je over haar grote passie begint: croissants. Dan gaat haar mond heel gauw open. Als waardevol lid van ons team zorgt Julia ervoor dat we sky high gaan!

 • Bram Endlich

  Finance Associate

  Niet uit te putten die Bram. Hij rent 70 minuten lang als een dolle het hockeyveld over, wint daarna met gemak de 3e helft en heeft ook nog meer dan genoeg energie over om team finance te ondersteunen.

 • Judith Touw

  Compliance Coördinator

  Judith ziet er misschien lief uit, maar schijn bedriegt! Ze bestrijdt niet alleen fraude en witwaspraktijken, maar in haar vrije tijd is ze ook de golven de baas op haar surfboard, daalt ze pistes af op haar skies of oefent ze op haar rechtse hoek.

 • Joël Zelle

  Data Analyst

  Joël is helemaal in zijn element omringt door cijfertjes, getallen en nummers. Maar eenmaal uit z’n comfortzone, gaat hij helemaal los! Menig collega is dan ook jaloers op zijn onberispelijke dansmoves.

 • Daan Boon

  Team Lead Credit Risk

  Data, data en nog eens data. Daan krijgt er nooit genoeg. Zo heeft Daan ooit meegewerkt aan een data-model dat voetballers inzicht gaf in hun prestaties, om ze te leren nog beter te voetballen. Nu maar hopen dat KNVB hem niet wegkaapt…

 • Joep Metz

  Credit Risk Analyst

  Vietnam, Bali, Thailand en de Filippijnen. Joep heeft het allemaal gezien, maar toch maakt niks hem blijer dan een oerhollands culinair hoogstandje. Voor een worstenbroodje mag je hem altijd wakker maken!

 • Bas Hooge Venterink

  Credit Risk Analyst

  Bij BridgeFund spit Bas bergen data door om potentiële risico’s te signaleren, maar in de keuken neemt hij ze maar al te graag. Iedere dag probeert hij de nieuwste en gekste recepten uit.

 • Daan Teunissen

  Credit Risk Analyst

  Mountainbiken, skiën, beachvolleybal, zijn vrienden te vriend houden én dagelijks honderden aanvragen onder de loep nemen. Hoe Daan het voor elkaar krijgt is een mysterie. Wij denken dat ie kan tijdreizen…

 • Menno Backx

  Credit Risk Analyst

  Van 010 naar 020 en van de horeca naar Credit Risk… Menno gooide het roer compleet om! Allemaal om ondernemers wel of geen groen licht te geven zodat ze hun business kunnen laten groeien. Over slimme keuzes maken gesproken…

 • Gijs van den Berg

  Bijzonder Beheer

  Streng maar rechtvaardig. Als je Gijs aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Hij lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.

 • Anne Vlaar

  Bijzonder Beheer

  Ons blije ei Anne is altijd te porren voor een goed gesprek over films, showbizz, Ajax en eten. Maar als je haar aan de telefoon krijgt, gaat het helaas over serieuzere zaken. Geen zorgen, ze helpt je graag!

 • Sirisha Malarapu

  AWS Solutions Architect

  Waar we bij BridgeFund zoveel mogelijk digitaliseren, draaien we het bij Sirisha even om. Niet alleen al onze telefoons reageren als we “Hey Siri!” roepen, maar er praat nu ook een persoon terug. Hoe leuk!

 • Joshua Main

  Product Owner

  Helemaal vanuit Down Under naar Nederland voor de ideale baan of om aan het Australische wildlife te ontsnappen? Hopelijk het eerste, want bij BridgeFund gaat het er ook wel eens wild aan toe.

 • Niek Punte

  Product Owner

  Studiebol Niek is niet op zijn mondje gevallen. Gelukkig maar! Want met zijn achtergrond in International Business en Finance weet hij als geen ander hoe wij met financiële innovaties onze klanten verder kunnen helpen. Kom maar door!

 • Maarten Mees ten Oever

  Product Owner

  Onze kitesurfer, fijnproever en levensgenieter. En in zijn vrije tijd helpt hij onze business naar groei als volwaardig lid van ons IT-team. Of was het nou andersom? Wij weten het niet meer, hij geniet altijd!

 • Roy Garnaat

  Software Engineer

  Wat Roy allemaal doet is geen code schrijven meer te noemen. Geef hem drie liter koffie, zet z’n schermen omhoog, blaas oldskool electro uit de speakers en hij tovert non-stop magie uit zijn vingers.

 • Federico Pereiro

  Software Engineer

  Spaans, Russich, Engels… Federico heeft een flinke talenknobbel. Toch is er één taal die de geboren Argentijn als geen ander beheerst: IT-aans! We noemen hem dan ook niet voor niets de Messi van IT.

 • Diego Reis

  Software Engineer

  Code schrijven ingewikkeld? Niet voor Diego! Het lijkt er meer op alsof zijn vingers dansen over het toetsenbord. Ons verbaast het niets, want waar Diego is, is samba. Hij maakt overal een feestje van!

 • Jaime King

  Software Engineer

  Jaime’s missie bij BridgeFund is om onze technologie van wereldklasse te maken. Of wij er alle vertrouwen in hebben dat het hem gaat lukken? Duh! Het enige contintent wat deze wereldreiziger nog niet heeft verkend is Antarctica.

 • Darryn Ah Yui

  Software Engineer

  Met Darryn gaat BridgeFund out of space! Al kunnen we zijn IT skills out of this world noemen, het is niet dat hij een alien is ofzo. Hij stuurde ooit een (knuffel) puppy de ruimte in. Hoe cool!

 • Senthuran Yogalingam

  DevOps Engineer

  Op eigen houtje ontwikkelde Senthuran tijdens zijn studie al eens een app voor een lokale kredietverstrekker om leningen aan te bieden. Niet zo gek dus, dat hij bij BridgeFund is beland!

 • Christiaan Karel

  Application Manager

  Bij Christiaan weet je zeker dat je in goede handen bent. Met al zijn ervaring als mantelzorger neemt hij nu met veel plezier alle IT-zorgen bij onze collega's weg. You go Christiaan!

 • Ted

  DOG

  De geruchten gaan dat Ted afstamt van de geldwolf, maar niets is minder waar. Ted heeft meer gemeen met een teddybeer. Vandaar zijn naam. Zijn leukste kunstje? Geld brengen bij ondernemers!

Join the finance revolution!

Dompel je onder in een plek waar je volledig jezelf kan én mag zijn. Een tweede thuis, maar dan met meer computers, mensen en een gezonde dosis chaos om je heen. 

Bij BridgeFund zijn we lekker recht voor zijn raap. Dus, heb jij geen moeite om je mening te geven of kritische vragen te stellen? Hou je van een lolletje op zijn tijd en lijkt het jou tof om de financiële wereld volledig op zijn kop te zetten? 

Bekijk dan gauw onze vacatures!