Home > Bedrijf > Team

Teamwork makes the dream work

De mensen die het allemaal mogelijk maken.

Julian van de Steeg

CEO & Co-Founder

Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.  

Rutger Quispel

CMO & Co-Founder

Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.

Ralph Kootker

AI CTO

Neemt onze technologie genie Ralph z’n hond niet mee, dan komt ie plankgas op z’n racemonster naar kantoor. Maar zodra hij z’n laptop openklapt en de nullen en enen door z’n beeld schieten, begint ie zich pas echt uit te sloven!

Jan Vinken

COO

Waar Jan is, veranderd chaos in orde, getreuzel in actie en weet opeens iedereen precies wat hem of haar te doen staat. Het maakt niet uit wat het probleem is, Jan zorgt altijd lachend voor een oplossing.

Stephan Knol

CRO

Met Stephan hebben we naast een flinke bak aan ervaring ook eindelijk iemand gevonden die de BridgeFund speeltuin een beetje kan temmen. Streng, maar rechtvaardig en altijd met een glimlach. Zo beperkt hij ieder risico.

Pieter Blom

Customer Success Manager

Als Pieter niet aan het bellen is dan is hij aan het kokkerellen. Niet voor niets zijn tweede liefde. Gelukkig voor onze klanten heeft hij altijd wel een goede lunch tip.

Debby Botman

Customer Success Manager

Na haar eerste week noemden klanten haar al ‘Deb’. Niks geen formeel gedoe of ingewikkelde termen, gewoon zeggen waar het op staat en niet te moeilijk doen. Dat is typisch onze Deb. En zo hoort het!

Rosie Myatt

Customer Success Manager

Als Rosie niet aan de telefoon hangt om onze klanten kennis te laten maken met ons product, duikt ze met haar neus in boeken over Noorse mythologie of staat ze in haar achtertuin te boogschieten.

Sophie Clarance

Customer Success Manager

Onze globe-trotter Sophie belandde na een borrel bij BridgeFund. Nou ja, niet direct erna, maar veel scheelde het niet. Voor onze klanten is het iedere keer weer een feest met Sophie aan de andere kant van de lijn.

Kim Teeuwen

Customer Success Manager

Met haar Limburgse accent heb je met Kim sowieso een rete gezellig gesprek, zoals ze dat zelf graag zegt. Ze helpt onze klanten met een grote glimlach en als je geluk hebt krijg je ook nog exclusieve tips voor de lekkerste vlaaien van Limburg!

Merijn van de Camp

Customer Success Manager

Iedere dag staat Merijn paraat om onze klanten vooruit te helpen. Krijg je hem even niet te pakken? Dan zit deze bergbeklimmende waaghaals waarschijnlijk met z’n hoofd in de wolken. Letterlijk.

Sjoerd van Boxtel

Customer Success Manager

Relaxte gozer, die Sjoerd. Maar als onze klanten hulp nodig hebben is ie ineens razendsnel. Met zijn altijd vrolijke stemming maakt hij onze klanten én zijn collega’s iedere dag meer dan blij.

Mark Dijkkamp

Growth Manager

Mark heeft de body en de brains. Hij is de kapitein van onze pirate funnel. In ons growthlab werkt hij aan top secret experimenten. Geen woorden maar data.

Chris Onsman

Brand Marketeer

We waren op zoek naar een bierbrouwer. Toen bleek dat hij ook kon growth hacken én verstand van branding bleek te hebben, sloegen we 3 vliegen in één klap.

Rachelle Koppers

Copywriter

Rachelle heeft niet alleen haar koppie mee, ook haar copy is altijd on point. Het is dan ook niet toevallig dat haar voornaamste inspiratiebron één van de grootste taalkunstenaars is die ooit geleefd heeft. Jawel, we hebben het hier over the one and only Tupac Shakur!

Lotte Meijering

Corporate Recruiter

Als je Lotte aan de lijn hebt, dan zou het zomaar kunnen dat je binnenkort een tekstje over jezelf aan het lezen bent op deze pagina. Lotte heeft namelijk de schone taak om ons alsmaar groeiende team van nieuw talent te voorzien. En zoals je ziet lukt dat aardig!

Gijs Bouws

Business Developer

Gijs zat in de batterijen, maar dit scoorde niet zo goed bij de vrouwen, dus was het tijd voor wat anders. Werken bij een FinTech klinkt toch wel wat lekkerder. Haal die nieuwe partner(ships) maar binnen!

Tess Samsom

Business Developer 

Onze business naar een hoger level tillen, zodat we blijven innoveren en onze grenzen verleggen. Dat fixt onze Tess allemaal voor ons! Als we niet oppassen moeten we dankzij haar buitengewone skills straks nog veel te hard werken.

Cor Dinkgreve

Head of Finance

Cijferkoning Cor is onze interne leugendetector. Want cijfers liegen nooit. Wel zo handig voor een FinTech bedrijf. Dankzij Cor weten we zeker als de cijfers goed zijn, dat de champagne open getrokken kan worden.

Judith Touw

Compliance Coördinator

Judith ziet er misschien lief uit, maar schijn bedriegd! Ze bestrijdt niet alleen fraude en witwaspraktijken, maar in haar vrije tijd is ze ook de golven de baas op haar surfboard, daalt ze pistes af op haar skies of oefent ze op haar rechtse hoek.

Julia Baud

Business Controller

Julia is het type stille wateren, diepe gronden. Totdat je over haar grote passie begint: croissants. Dan gaat haar mond heel gauw open. Als waardevol lid van ons team zorgt Julia ervoor dat we sky high gaan!

Daan Boon

Credit Risk Analyst

Data, data en nog eens data. Daan krijgt er nooit genoeg. Zo heeft Daan ooit meegewerkt aan een data-model dat voetballers inzicht gaf in hun prestaties, om ze te leren nog beter te voetballen. Nu maar hopen dat KNVB hem niet wegkaapt…

Gerben Grootenhuis

Credit Risk Analyst

Onze ambitieuze Business Administration student Gerben gaat als een speer door het leven. Is het niet tijdens het analyseren van enorme hoeveelheid data, dan is het wel op de racefiets.

Joël Zelle

Credit Risk Analyst

Joël is helemaal in zijn element omringt door cijfertjes, getallen en nummers. Maar eenmaal uit z’n comfortzone, gaat hij helemaal los! Menig collega is dan ook jaloers op zijn onberispelijke dansmoves.

Gijs van den Berg

Bijzonder Beheer

Streng maar rechtvaardig. Als je Gijs aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Hij lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.

Linda ter Horst

Bijzonder Beheer

Met haar stralende glimlach en engelengeduld heeft Linda altijd het beste voor met onze klanten. Maar vergis je niet, ze is een vrouw van haar woord. Afspraak is afspraak!

Anne Vlaar

Bijzonder Beheer

Ons blije ei Anne is altijd te porren voor een goed gesprek over films, showbizz, Ajax en eten. Maar als je haar aan de telefoon krijgt, gaat het helaas over serieuzere zaken. Geen zorgen, ze helpt je graag!

René Frijters

IT Architect

René is onze knappe kop. Als oprichter van Alex Beleggingsbank en Knab is hij FinTecher van het eerste uur. Hij vertelt er graag anekdotes over. Vraag er maar eens naar.

Henry Renfurm

Application Manager

Als aan- en uitzetten echt niet meer helpt dan hebben we gelukkig Henry! Onze IT superheld. Als hij je computer niet meer aan de praat krijgt weet je dat het tijd is voor een nieuwe.

Claudia Miulescu

Solution Architect

Onze eerste internationale collega! En wat voor één. Claudia zet alles op alles om dingen sneller en makkelijker te maken. Voor ons én voor onze klanten. Hoe ze het doet, daar snappen wij ook niks van. Maar blij dat we er mee zijn!

Niek Punte

Product Owner

Studiebol Niek is niet op zijn mondje gevallen. Gelukkig maar! Want met zijn achtergrond in International Business en Finance weet hij als geen ander hoe wij met financiële innovaties onze klanten verder kunnen helpen. Kom maar door!

Dorien Krabbe

Office Manager

Work hard, chill hard! Dat is onze duizendpoot Dorien ten voeten uit (ha-ha). Op kantoor werkt ze zich 3 slagen in de rondte, om daarna thuis op de bank te ploffen met haar twee grote liefdes: pasta vongole en een goed glas (lees: fles) wijn. Saluti!

Rosita Jessurun

Sales Support

Rosita is een echte lachebek. Dankzij haar vrolijke uitstraling en brede glimlach loopt iedereen hier rond met het gevoel dat ze de de loterij hebben gewonnen. Zo gelukkig!

Britt van Gellekom

Sales Support 

Britt maakt het leven van onze Customer Success Managers een stuk makkelijker. Maar naast haar administratieve taken pakt zij ook graag haar camera erbij om het BridgeFund team in zijn glorie te vereeuwigen. Lach eens naar het vogeltje!

Samantha Klumper

Happiness Officer

Sam heeft een heuse fanclub overgehouden aan haar zangcarrière en gaf miljoenen mensen kippenvel met haar optredens op tv. Everybody loves Sam! Maar pas op! Ze kan ook aardig streng klinken…

Ted

DOG

De geruchten gaan dat Ted afstamt van de geldwolf, maar niets is minder waar. Ted heeft meer gemeen met een teddybeer. Vandaar zijn naam. Zijn leukste kunstje? Geld brengen bij ondernemers!

Join the finance revolution!

Sluit je bij ons aan en je hoeft nooit meer een dag te werken! Tenminste zo voelt het. Ons kantoor is een speeltuin en je collega’s zijn je beste vrienden.

Wij zijn altijd op nieuwsgierig naar enthousiast talent!
Gezellige collega’s die geen moeite hebben om hun mening te geven of kritische vragen te stellen. En zoals je misschien wel door hebt houden we wel van een lolletje op zijn tijd.

Spreekt dit jou aan? Bekijk dan gauw onze vacatures!