De mensen

Team BridgeFund

Een gepassioneerd gezelschap

Wij zijn BridgeFund

Een online kredietverstrekker gepassioneerd om de financiële dienstverlening te veranderen. Op de BridgeFund manier.  Simpel & snel en altijd met een glimlach. Dat doen we met een bont gezelschap van getalenteerde professionals met verschillende relevante achtergronden.  

Julian van de Steeg

CEO & Co-Founder

Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.  

Rutger Quispel

CMO & Co-Founder

Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.

Dennis Reherman

CTO & Co-Founder

Zijn eerste ICT-project was een machine die strafwerk kon schrijven. Zo had hij tijd over voor echt belangrijke dingen. Zoals zijn cijfers aanpassen in het systeem van de school.

René Frijters

Chef Klantbelang

René is onze knappe kop. Als oprichter van Alex Beleggingsbank en Knab is hij fintecher van het eerste uur. Hij vertelt er graag anekdotes over. Vraag er maar eens naar.

Laurens Steenbergen

Customer Success Manager

Bij muziekles mocht hij zelfs de triangel niet vasthouden, maar bij BridgeFund is hij de dirigent en het orkest. Laurens is dol op klanten, bel hem maar eens.

Friso van der Putten

Customer Success Manager

Friso is op een missie. Ondernemers helpen met het realiseren van hun dromen en ambities. Heb jij ambitie? Neem dan contact met hem op.

Samantha Klumper

Office Manager

Sam heeft een heuse fanclub en gaf miljoenen mensen kippenvel met haar optreden op tv. Everybody loves Sam! Let op: met alcohol maakt ze meer kapot dan je lief is.

Frans Bartelet

Riskmanager

Frans is ooit wereldkampioen beerpong geweest. Hij heeft een tijdje bij een bank gewerkt, maar bleek een allergie voor managers te hebben.

Tess Samsom

Data-analist

We hebben een oceaan aan data. Tess neemt dagelijks een duik om vervolgens met waanzinnig interessante informatie weer boven te komen. Goud!

Bernd Vinke

Compliance Officer

Bernd is onze nuchtere Tukker met de nobele missie om iedereen in het gareel te houden. Geen euro de deur uit zonder de zegen van Bernd.

Thomas List

Kredietanalist

Thomas is onderdeel van onze groenlichtcommissie en zit achter de knoppen om te bepalen wie er door mag naar de volgende ronde.

Bjorn klomps

Product Owner

Bjorn is genomineerd voor meest vriendelijke medewerker van BridgeFund. Zijn userstories zijn meesterwerken van zeldzame kwaliteit.

Jeroen Ponsioen

Business Developer

Verwachtingen overtreffen en een ervaring ontwikkelen waar klanten echt gelukkig van worden. Het is Jeroen op het lijf geschreven.

Mark Dijkkamp

Growth Hacker

Mark is de kapitein van onze pirate funnel. In ons growthlab werkt hij aan top secret experimenten. Geen woorden maar data.

Chris Onsman

Growth Hacker

We waren op zoek naar een bierbrouwer. Toen bleek dat hij ook kon growth hacken sloegen we 2 vliegen in een klap.

Jelle Spanninga

UI/UX Designer

Als Ajax niet speelt, staat hij zelf in het veld of zit achter zijn laptop om mooie dingen te maken. Tip: geen slechte dingen over Ajax zeggen waar hij bij is.

Gijs van den Berg

Bijzonder Beheer

Streng maar rechtvaardig. Als je Gijs aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Hij lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.

Jouw foto hier?

BridgeFund is een snelgroeiende FinTech met de missie om snel en eenvoudig financieringen te verstrekken aan bedrijven (midden- en kleinbedrijf). Dat doen we online met innovatieve technologie, ambitieuze mensen en sterke investeerders. We geloven dat je succes moet vieren en daarom drinken we regelmatig een drankje na werktijd. Dankzij onze aanhoudende groei zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde talentvolle teamplayers. Doe je mee? Check onze vacatures.

Hier staan we voor

Onze kernwaarden

Simpel & Snel

Simpel is knap ingewikkeld. Toch hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Met alles. Veel wordt namelijk beter als je het simpel doet. Bereik meer met minder. We willen niet alleen alles zo simpel mogelijk maken, het moet ook nog snel. Dat gaat gelukkig vaak hand-in-hand. Alleen zo kunnen wij echt succesvol worden.

Investeren in groei

We zoeken positieve ontwikkelingen. Mogelijkheden om te groeien. Ambities waar kansen mee gecreëerd worden. Wij zijn zelf ook nooit uitgeleerd en altijd op zoek naar manieren om ons te verbeteren. Kansen zien en kansen benutten, dat is waar het omgaat als je aan het ondernemen bent.

Afspraak is afspraak

Met heldere duidelijke afspraken heb je geen ingewikkelde regels en procedures meer nodig. Simpel. Die vrijheid vraagt ook om verantwoordelijkheid. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dat geeft vertrouwen. Van de klant naar ons, van ons naar de klant en ook onderling.

Dit vinden we belangrijk

Onze principes

Z

Klantobsessie

Alles start bij de behoefte van de klant. Vanuit daar werken we terug. We zien de concurrentie natuurlijk niet helemaal over het hoofd, maar we hebben een obsessie voor onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat als we de klant uitmuntend bedienen, dat we dan succesvol zijn. Vaak kan dat via technologie, maar soms juist door elkaar te spreken of elkaar zelfs even in de ogen te kijken.
Z

Actie

Veel beslissingen en acties staan niet voor eeuwig vast. Ze zijn altijd aan te passen of te verbeteren. Mits goed onderbouwd. Daarvoor is het overigens niet nodig om alles uitgebreid te onderzoeken. We zijn ondernemers. Met 75% van de informatie kunnen we beslissen. Snel en simpel. We waarderen gecalculeerd risico.
Z

Gewoon doen

Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen succes. We denken op lange termijn en laten ons niet verleiden deze visie los te laten voor korte termijn resultaten. Iedereen staat voor het bedrijf en zet zich in voor het bedrijf. Niemand zegt “dat is mijn werk niet”. Zie een klus en pak ‘m aan. Alleen zo worden we echt succesvol.
Z

Jong & Fris

Financiële dienstverlening hoeft niet saai te zijn en een succesvol bedrijf bouwen betekent niet dat je geen plezier mag hebben. Wij geloven dat dit echt anders kan. Juist in FinTech.

Doe je met ons mee?

Werken bij BridgeFund is werken aan de groei van onze fantastische klanten en natuurlijk ook aan jouw eigen groei. We houden namelijk niet van stilstaan. Heb je talent en ambitie? Dan willen we graag met je kennismaken!