Home > Bedrijf > Team

Teamwork makes the dream work

De mensen die het allemaal mogelijk maken.

Julian van de Steeg

CEO & Co-Founder

Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.

Rutger Quispel

CMO & Co-Founder

Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.

Dennis Reherman

CTO & Co-Founder

Zijn eerste ICT-project was een machine die strafwerk kon schrijven. Zo had hij tijd over voor echt belangrijke dingen. Zoals zijn cijfers aanpassen in het systeem van de school.

René Frijters

IT Architect

René is onze knappe kop. Als oprichter van Alex Beleggingsbank en Knab is hij FinTecher van het eerste uur. Hij vertelt er graag anekdotes over. Vraag er maar eens naar.

Pieter Blom

Customer Success Manager

Als Pieter niet aan het bellen is dan is hij aan het kokkerellen. Niet voor niets zijn tweede liefde. Gelukkig voor onze klanten heeft hij altijd wel een goede lunch tip.

Tess Samsom

Data-analist

We hebben een oceaan aan data. Tess neemt dagelijks een duik om vervolgens met waanzinnig interessante informatie weer boven te komen. Goud!

Thomas List

Financial Data Analyst

De hoeveelheid kennis in het hoofd van Thomas is ongekend. Dat maakt hem een waardevol onderdeel van onze groenlichtcommissie die bepaalt wie er door mag naar de volgende ronde.

Gijs van den Berg

Bijzonder Beheer

Streng maar rechtvaardig. Als je Gijs aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Hij lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.

Mark Dijkkamp

Growth Marketeer

Mark heeft de body en de brains. Hij is de kapitein van onze pirate funnel. In ons growthlab werkt hij aan top secret experimenten. Geen woorden maar data.

Chris Onsman

Brand Marketeer

We waren op zoek naar een bierbrouwer. Toen bleek dat hij ook kon growth hacken én verstand van branding bleek te hebben  sloegen we 3 vliegen in één klap.

Samantha Klumper

Happiness Officer

Sam heeft een heuse fanclub overgehouden aan haar zangcarrière en gaf miljoenen mensen kippenvel met haar optredens op tv. Everybody loves Sam! Maar pas op! Ze kan ook aardig streng klinken…

Roy Salem

Debiteuren Beheerder

Voormalig professioneel MMA vechtsporter, uitsmijter en succesvol crypto handelaar en dat voor zijn 25ste. Roy vond dat zijn leven wel wat avontuur kon gebruiken en besloot zich aan te sluiten bij BridgeFund.

Henry Renfurm

IT support

Als aan- en uitzetten echt niet meer helpt dan hebben we gelukkig Henry! Onze IT superheld. Als hij je computer niet meer aan de praat krijgt weet je dat het tijd is voor een nieuwe.

Niek Punte

Product Marketeer

Studiebol Niek is niet op zijn mondje gevallen. Gelukkig maar! Want met zijn achtergrond in International Business en Finance weet hij als geen ander hoe wij met financiële innovaties onze klanten verder kunnen helpen. Kom maar door!

Robert Leerdam

Product Owner IT

De man die twee talen vloeiend spreekt: Nederlands en IT-iaans. Hij is de verbindende factor tussen de afdeling nullen en enen en de business kant van BridgeFund. Zo weten we zeker dat we met zijn alle dezelfde kant op innoveren.

Cor Dinkgreve

Head of Finance

Cijferkoning Cor is onze interne leugendetector. Want cijfers liegen nooit. Wel zo handig voor een FinTech bedrijf. Dankzij Cor weten we zeker dat als de cijfers goed zijn, de champagne open getrokken kan worden.

Julia Baud

Financial Data Analyst

Julia is het type stille wateren, diepe gronden totdat je over haar grote passie begint: croissants. Dan gaat haar mond heel gauw open. Als waardevol lid van ons team analisten bewaakt zij de poort met een glimlach op haar gezicht.

Ted

DOG

De geruchten gaan dat Ted afstamt van de geldwolf, maar niets is minder waar. Ted heeft meer gemeen met een teddybeer. Vandaar zijn naam. Zijn leukste kunstje? Geld brengen bij ondernemers!

Join the finance revolution!

Sluit je bij ons aan en je hoeft nooit meer een dag te werken! Tenminste zo voelt het. Ons kantoor is een speeltuin en je collega’s zijn je beste vrienden.

Wij zijn altijd op nieuwsgierig naar enthousiast talent!
Gezellige collega’s die geen moeite hebben om hun mening te geven of kritische vragen te stellen. En zoals je misschien wel door hebt houden we wel van een lolletje op zijn tijd.

Spreekt dit jou aan? Bekijk dan gauw onze vacatures!