De mensen

Team BridgeFund

Een gepassioneerd gezelschap

Wij zijn BridgeFund

Een online kredietverstrekker gepassioneerd om de financiële dienstverlening te veranderen. Op de BridgeFund manier.  Simpel & snel en altijd met een glimlach. Dat doen we met een bont gezelschap van getalenteerde professionals met verschillende relevante achtergronden.  

Julian van de Steeg

CEO & Co-Founder

Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.  

Rutger Quispel

CCO & Co-Founder

Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.

Dennis Reherman

CTO & Co-Founder

Zijn eerste ICT-project was een machine die strafwerk kon schrijven. Zo had hij tijd over voor echt belangrijke dingen. Zoals zijn cijfers aanpassen in het systeem van de school.

René Frijters

Chef Klantbelang

René is onze knappe kop. Als oprichter van Alex Beleggingsbank en Knab is hij fintecher van het eerste uur. Hij vertelt er graag anekdotes over. Vraag er maar eens naar.

Laurens Steenbergen

Customer Succes Manager

Bij muziekles mocht hij zelfs de triangel niet vasthouden, maar bij BridgeFund is hij de dirigent en het orkest. Laurens is dol op klanten, bel hem maar eens.

Danique van Bueren

Office Mastermind

Danique is onze Donna. Zeer opmerkzaam, gewapend met de kennis van alles wat er binnen het bedrijf gebeurt en een vlijmscherpe tong.

Frans Bartelet

Riskmanager

Frans is ooit wereldkampioen beerpong geweest. Hij heeft een tijdje bij een bank gewerkt, maar bleek een allergie voor managers te hebben.

Bernd Vinke

Compliance Officer

Bernd is onze nuchtere Tukker met de nobele missie om iedereen in het gareel te houden. Geen euro de deur uit zonder de zegen van Bernd.

Nima Moradi

Chief Growth

Nima verruilde zijn leaseauto en functie als consultant om aan de slag te gaan in ons growthlab. Zijn experimenten zijn een regelrechte hit.

Tess Samsom

Kredietanalist

Tess is onderdeel van onze groenlichtcommissie en zit achter de knoppen om te bepalen wie er door mag naar de volgende ronde.

Joyce van de Steeg

Bijzonder Beheer

Streng maar rechtvaardig. Als je Joyce aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Ze lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.

Jelle Spanninga

Webdesigner

Als Ajax niet speelt, staat hij zelf in het veld of zit achter zijn laptop om mooie dingen te maken. Tip: geen slechte dingen over Ajax zeggen waar hij bij is.

Marcel Overtoom

Fundraiser

Marcel staat bekend om zijn neus voor mooie investeringskansen. Ben je opzoek naar een mooie rendement? Bel hem dan even, hij deelt zijn tips graag met je.

Jouw foto hier?

BridgeFund is een snelgroeiende FinTech met de missie om snel en eenvoudig financieringen te verstrekken aan bedrijven (midden- en kleinbedrijf). Dat doen we online met innovatieve technologie, ambitieuze mensen en sterke investeerders. We geloven dat je succes moet vieren en daarom drinken we regelmatig een drankje na werktijd. Dankzij onze aanhoudende groei zijn we altijd opzoek naar gepassioneerde talentvolle teamplayers. Doe je mee? Check onze vacatures.

Ons development team in Sri Lanka

Jeroen Sikking

Lead Development

Andrew Praveen

Senior Software Engineer

Lasantha Lakmal

Senior Software Engineer

Damith Perera

Software Engineer

Hier staan we voor

Onze kernwaarden

Simpel & Snel

Simpel is knap ingewikkeld. Toch hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Met alles. Veel wordt namelijk beter als je het simpel doet. Bereik meer met minder. We willen niet alleen alles zo simpel mogelijk maken, het moet ook nog snel. Dat gaat gelukkig vaak hand-in-hand. Alleen zo kunnen wij echt succesvol worden.

Investeren in groei

We zoeken positieve ontwikkelingen. Mogelijkheden om te groeien. Ambities waar kansen mee gecreëerd worden. Wij zijn zelf ook nooit uitgeleerd en altijd opzoek naar manieren om ons te verbeteren. Kansen zien en kansen benutten, dat is waar het omgaat als je aan het ondernemen bent.

Afspraak is afspraak

Met heldere duidelijke afspraken heb je geen ingewikkelde regels en procedures meer nodig. Simpel. Die vrijheid vraagt ook om verantwoordelijkheid. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dat geeft vertrouwen. Van de klant naar ons, van ons naar de klant en ook onderling.

Dit vinden we belangrijk

Onze principes

Z

Klantobsessie

Alles start bij de behoefte van de klant. Vanuit daar werken we terug. We zien de concurrentie natuurlijk niet helemaal over het hoofd, maar we hebben een obsessie voor onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat als we de klant uitmuntend bedienen, dat we dan succesvol zijn. Vaak kan dat via technologie, maar soms juist door elkaar te spreken of elkaar zelfs even in de ogen te kijken.
Z

Actie

Veel beslissingen en acties staan niet voor eeuwig vast. Ze zijn altijd aan te passen of te verbeteren. Mits goed onderbouwd. Daarvoor is het overigens niet nodig om alles uitgebreid te onderzoeken. We zijn ondernemers. Met 75% van de informatie kunnen we beslissen. Snel en simpel. We waarderen gecalculeerd risico.
Z

Gewoon doen

Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen succes. We denken op lange termijn en laten ons niet verleiden deze visie los te laten voor korte termijn resultaten. Iedereen staat voor het bedrijf en zet zich in voor het bedrijf. Niemand zegt “dat is mijn werk niet”. Zie een klus en pak ‘m aan. Alleen zo worden we echt succesvol.
Z

Jong & Fris

Financiële dienstverlening hoeft niet saai te zijn en een succesvol bedrijf bouwen betekent niet dat je geen plezier mag hebben. Wij geloven dat dit echt anders kan. Juist in FinTech.

Doe je met ons mee?

Werken bij BridgeFund is werken aan de groei van onze fantastische klanten en natuurlijk ook aan jouw eigen groei. We houden namelijk niet van stilstaan. Heb je talent en ambitie? Dan willen we graag met je kennismaken!