Home > Bedrijf > Team

Teamwork makes the dream work

De mensen die het allemaal mogelijk maken.

Julian van de Steeg

CEO & Co-Founder

Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.

Rutger Quispel

CMO & Co-Founder

Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.

Ralph Kootker

Head of Data

Neemt onze technologie genie Ralph z’n hond niet mee, dan komt ie plankgas op z’n racemonster naar kantoor. Maar zodra hij z’n laptop openklapt en de nullen en enen door z’n beeld schieten, begint ie zich pas echt uit te sloven!

Jan Vinken

COO

Waar Jan is, veranderd chaos in orde, getreuzel in actie en weet opeens iedereen precies wat hem of haar te doen staat. Het maakt niet uit wat het probleem is, Jan zorgt altijd lachend voor een oplossing.

Stephan Knol

CRO

Met Stephan hebben we naast een flinke bak aan ervaring ook eindelijk iemand gevonden die de BridgeFund speeltuin een beetje kan temmen. Streng, maar rechtvaardig en altijd met een glimlach. Zo beperkt hij ieder risico.

Pieter Blom

Customer Success Manager

Als Pieter niet aan het bellen is dan is hij aan het kokkerellen. Niet voor niets zijn tweede liefde. Gelukkig voor onze klanten heeft hij altijd wel een goede lunch tip.

Debby Botman

Customer Success Manager

Na haar eerste week noemden klanten haar al ‘Deb’. Niks geen formeel gedoe of ingewikkelde termen, gewoon zeggen waar het op staat en niet te moeilijk doen. Dat is typisch onze Deb. En zo hoort het!

Kas van den Ban

Customer Success Manager

Doorbreken bij Ajax is zijn grootste droom. Mocht dit om dubieuze redenen niet lukken, helpt hij ondertussen in ieder geval onze klanten om hun ondernemersdromen waar te maken. Mooi toch?

Jeremy Burtman

Customer Success Manager

Put your hands up for… DJ Baguette! Met zijn Franse roots en liefde voor het draaien van plaatjes hebben we een echte superster in huis gehaald. Gegarandeerd een feestje als je Jeremy aan de lijn krijgt.

Kim Teeuwen

Customer Success Manager

Met haar Limburgse accent heb je met Kim sowieso een rete gezellig gesprek, zoals ze dat zelf graag zegt. Ze helpt onze klanten met een grote glimlach en als je geluk hebt krijg je ook nog exclusieve tips voor de lekkerste vlaaien van Limburg!

Merijn van de Camp

Customer Success Manager

Iedere dag staat Merijn paraat om onze klanten vooruit te helpen. Krijg je hem even niet te pakken? Dan zit deze bergbeklimmende waaghaals waarschijnlijk met z’n hoofd in de wolken. Letterlijk.

Sjoerd van Boxtel

Customer Success Manager

Relaxte gozer, die Sjoerd. Maar als onze klanten hulp nodig hebben is ie ineens razendsnel. Met zijn altijd vrolijke stemming maakt hij onze klanten én zijn collega’s iedere dag meer dan blij.

Thomas Fokkens

Customer Success Manager

Als je uit Apeldoorn komt is zo’n baan natuurlijk op je lijf geschreven. Wanneer onze klanten hulp nodig hebben, iets willen vragen of gewoon even willen kletsen weten ze wat ze te doen staat… even Thomas bellen!

Sebastiaan Brouwer

Customer Success Manager

Hij fietste helemaal naar Noorwegen om tot de ontdekking te komen dat zijn lot gewoon hier in Amsterdam lag. Gelukkig voor ons én voor onze klanten heeft Sebastiaan de weg terug gevonden.

Geert Koeman

Customer Success Manager

Met zo’n naam kan het niet anders dat je groot voetbalfanaat bent, en dat is ie! Een heuse Ajax fan in hart en nieren. Maar ieder moment dat ze niet spelen, staat Geert met een grote glimlach klaar voor al onze klanten.

Sean Molenkamp

Customer Success Manager

Met Sean hebben we een bn’er in ons midden. Tijdens zijn TV debuut vroeg hij Willem Wever hoe neppe sneeuw gemaakt wordt. En nu beantwoordt hij vragen van onze klanten. Tijden veranderen!

Carlo Lasorte

Customer Success Manager

Carlo heeft hoge verwachtingen geschept. Niet alleen met zijn ervaring in marketing en sales, maar met een hobby als paintball hebben we hem ook benoemd tot onze nerfgun master.

Alexis d’Alençon

Customer Success Manager

Met Alexis zijn handen is weinig mis. Hij speelt piano, golf, padel en gooit hier en daar graag een pijltje. Nu maar hopen dat ie de telefoon nog kan oppakken om onze klanten in de UK te helpen.

Mark Dijkkamp

Growth Manager

Mark heeft de body en de brains. Hij is de kapitein van onze pirate funnel. In ons growthlab werkt hij aan top secret experimenten. Geen woorden maar data.

Chris Onsman

Brand Marketeer

We waren op zoek naar een bierbrouwer. Toen bleek dat hij ook kon growth hacken én verstand van branding bleek te hebben, sloegen we 3 vliegen in één klap.

Rachelle Koppers

Copywriter

Rachelle heeft niet alleen haar koppie mee, ook haar copy is altijd on point. Het is dan ook niet toevallig dat haar voornaamste inspiratiebron één van de grootste taalkunstenaars is die ooit geleefd heeft. Jawel, we hebben het hier over the one and only Tupac Shakur!

Lotta Roos

Junior Marketeer

Ze dacht haar barista carrière in te ruilen om de marketingwereld in te duiken. Maar daar denken haar collega’s anders over. Lotta is regelmatig te vinden bij het koffieapparaat om een bakkie te zetten voor… eigenlijk iedereen!

Lotte Meijering

Corporate Recruiter

Als je Lotte aan de lijn hebt, dan zou het zomaar kunnen dat je binnenkort een tekstje over jezelf aan het lezen bent op deze pagina. Lotte heeft namelijk de schone taak om ons alsmaar groeiende team van nieuw talent te voorzien. En zoals je ziet lukt dat aardig!

Gijs Bouws

Business Developer

Gijs zat in de batterijen, maar dit scoorde niet zo goed bij de vrouwen, dus was het tijd voor wat anders. Werken bij een FinTech klinkt toch wel wat lekkerder. Haal die nieuwe partner(ships) maar binnen!

Tess Samsom

Business Developer

Onze business naar een hoger level tillen, zodat we blijven innoveren en onze grenzen verleggen. Dat fixt onze Tess allemaal voor ons! Als we niet oppassen moeten we dankzij haar buitengewone skills straks nog veel te hard werken.

Klaas Homburg

Investor Relations Manager

Aan enthousiasme geen gebrek bij Klaas. En dat is niet alleen goed nieuws voor zijn collega’s, maar al helemaal voor onze funders. Hij maakt jou én je geld weer helemaal gelukkig. Winning!

Bodine de Beer

HR Business Partner

Bodine zorgt als geen ander. Is het niet voor haar planten, dan wel voor haar fiets die al meer dan 15 (!) jaar meegaat. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ze ook voor haar collega’s alles tot in de puntjes verzorgt.

Cor Dinkgreve

Head of Finance

Cijferkoning Cor is onze interne leugendetector. Want cijfers liegen nooit. Wel zo handig voor een FinTech bedrijf. Dankzij Cor weten we zeker als de cijfers goed zijn, dat de champagne open getrokken kan worden.

Judith Touw

Compliance Coördinator

Judith ziet er misschien lief uit, maar schijn bedriegt! Ze bestrijdt niet alleen fraude en witwaspraktijken, maar in haar vrije tijd is ze ook de golven de baas op haar surfboard, daalt ze pistes af op haar skies of oefent ze op haar rechtse hoek.

Julia Baud

Business Controller

Julia is het type stille wateren, diepe gronden. Totdat je over haar grote passie begint: croissants. Dan gaat haar mond heel gauw open. Als waardevol lid van ons team zorgt Julia ervoor dat we sky high gaan!

Daan Boon

Team Lead Credit Risk

Data, data en nog eens data. Daan krijgt er nooit genoeg. Zo heeft Daan ooit meegewerkt aan een data-model dat voetballers inzicht gaf in hun prestaties, om ze te leren nog beter te voetballen. Nu maar hopen dat KNVB hem niet wegkaapt…

Gerben Grootenhuis

Credit Risk Analyst

Onze ambitieuze Business Administration student Gerben gaat als een speer door het leven. Is het niet tijdens het analyseren van enorme hoeveelheid data, dan is het wel op de racefiets.

Joël Zelle

Data Analyst

Joël is helemaal in zijn element omringt door cijfertjes, getallen en nummers. Maar eenmaal uit z’n comfortzone, gaat hij helemaal los! Menig collega is dan ook jaloers op zijn onberispelijke dansmoves.

Tijmen Oosterom

Credit Risk Analyst

Na 3 jaar in de sales gooide Tijmen het over een totaal andere boeg. Finance en data bleek toch meer zijn ding te zijn. Vol plezier neemt hij aanvragen onder de loep en geeft hij de o-zo-spannende doorslag.

Dogan Aytug

Credit Risk Analyst

F16 piloot, een modellen carrière of met je neus in financiële data duiken en ondernemers verder helpen met hun onderneming? Daar hoefde onze economie student natuurlijk geen twee keer over na te denken. Data, duh!

Joep Metz

Credit Risk Analyst

Vietnam, Bali, Thailand en de Filippijnen. Joep heeft het allemaal gezien, maar toch maakt niks hem blijer dan een oerhollands culinair hoogstandje. Voor een worstenbroodje mag je hem altijd wakker maken!

David Olmer

Credit Risk Analyst

Met David hebben we een unicum in ons midden. Waar de meeste mensen op zijn zachtst gezegd geen fan zijn van de belasting, is het David zijn grootste hobby. Het is dan ook geen verrassing dat hij Economics and Tax Law studeert.

Gijs van den Berg

Bijzonder Beheer

Streng maar rechtvaardig. Als je Gijs aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Hij lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.

Linda ter Horst

Bijzonder Beheer

Met haar stralende glimlach en engelengeduld heeft Linda altijd het beste voor met onze klanten. Maar vergis je niet, ze is een vrouw van haar woord. Afspraak is afspraak!

Anne Vlaar

Bijzonder Beheer

Ons blije ei Anne is altijd te porren voor een goed gesprek over films, showbizz, Ajax en eten. Maar als je haar aan de telefoon krijgt, gaat het helaas over serieuzere zaken. Geen zorgen, ze helpt je graag!

René Frijters

IT Architect

René is onze knappe kop. Als oprichter van Alex Beleggingsbank en Knab is hij FinTecher van het eerste uur. Hij vertelt er graag anekdotes over. Vraag er maar eens naar.

Claudia Miulescu

Solution Architect

Onze eerste internationale collega! En wat voor één. Claudia zet alles op alles om dingen sneller en makkelijker te maken. Voor ons én voor onze klanten. Hoe ze het doet, daar snappen wij ook niks van. Maar blij dat we er mee zijn!

Sirisha Malarapu

AWS Solutions Architect

Waar we bij BridgeFund zoveel mogelijk digitaliseren, draaien we het bij Sirisha even om. Niet alleen al onze telefoons reageren als we “Hey Siri!” roepen, maar er praat nu ook een persoon terug. Hoe leuk!

Joshua Main

Product Owner

Helemaal vanuit Down Under naar Nederland voor de ideale baan of om aan het Australische wildlife te ontsnappen? Hopelijk het eerste, want bij BridgeFund gaat het er ook wel eens wild aan toe.

Niek Punte

Product Owner

Studiebol Niek is niet op zijn mondje gevallen. Gelukkig maar! Want met zijn achtergrond in International Business en Finance weet hij als geen ander hoe wij met financiële innovaties onze klanten verder kunnen helpen. Kom maar door!

Maarten Mees ten Oever

Product Owner

Onze kitesurfer, fijnproever en levensgenieter. En in zijn vrije tijd helpt hij onze business naar groei als volwaardig lid van ons IT-team. Of was het nou andersom? Wij weten het niet meer, hij geniet altijd!

Dorien Krabbe

Office Manager

Work hard, chill hard! Dat is onze duizendpoot Dorien ten voeten uit (ha-ha). Op kantoor werkt ze zich 3 slagen in de rondte, om daarna thuis op de bank te ploffen met haar twee grote liefdes: pasta vongole en een goed glas (lees: fles) wijn. Saluti!

Christiaan Karel

Sales Development Representative

Bij Christiaan weet je zeker dat je in goede handen bent. Met al zijn ervaring als mantelzorger neemt hij nu met veel plezier alle zorgen bij onze klanten weg. You go Christiaan!

Britt van Gellekom

Sales Support

Britt maakt het leven van onze Customer Success Managers een stuk makkelijker. Maar naast haar administratieve taken pakt zij ook graag haar camera erbij om het BridgeFund team in zijn glorie te vereeuwigen. Lach eens naar het vogeltje!

Florette Veenstra

Sales Support

Een passie, hobby of obsessie? Dat airfryen haar ding is weten we in ieder geval zeker. Ze neemt hem nog net niet mee naar kantoor. Gelukkig maar, dan heeft ze alle tijd om onze Customer Success Managers te helpen.

Samantha Klumper

Happiness Officer

Sam heeft een heuse fanclub overgehouden aan haar zangcarrière en gaf miljoenen mensen kippenvel met haar optredens op tv. Everybody loves Sam! Maar pas op! Ze kan ook aardig streng klinken…

Saoussane Chakir

CRI (Chief Research Intern)

Eén ding weten we zeker: Saoussane zit niet graag stil. Ze runt haar eigen kledingwinkel, voetbalt erop los en neemt voor haar studie ons hele proces onder de loep om de klantervaring te verbeteren.

Ted

DOG

De geruchten gaan dat Ted afstamt van de geldwolf, maar niets is minder waar. Ted heeft meer gemeen met een teddybeer. Vandaar zijn naam. Zijn leukste kunstje? Geld brengen bij ondernemers!

Join the finance revolution!

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar enthousiast talent. Sluit je bij ons aan en dompel je onder in een plek waar je volledig jezelf kan én mag zijn. Een tweede thuis, maar dan met meer computers, mensen en een gezonde dosis chaos om je heen. 

Bij BridgeFund zijn we lekker recht voor zijn raap. Dus, heb jij geen moeite om je mening te geven of kritische vragen te stellen? Hou je van een lolletje op zijn tijd en lijkt het jou tof om de financiële wereld volledig op zijn kop te zetten? 

Bekijk dan gauw onze vacatures!