Home > Bedrijf > Team

Teamwork makes the dream work

De mensen die het allemaal mogelijk maken.

Julian van de Steeg

CEO & Co-Founder

Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.  

Rutger Quispel

CMO & Co-Founder

Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.

Dennis Reherman

CTO & Co-Founder

Zijn eerste ICT-project was een machine die strafwerk kon schrijven. Zo had hij tijd over voor echt belangrijke dingen. Zoals zijn cijfers aanpassen in het systeem van de school.

Jan Vinken

COO

Waar Jan is, veranderd chaos in orde, getreuzel in actie en weet opeens iedereen precies wat hem of haar te doen staat. Het maakt niet uit wat het probleem is, Jan zorgt altijd lachend voor een oplossing.

René Frijters

IT Architect

René is onze knappe kop. Als oprichter van Alex Beleggingsbank en Knab is hij FinTecher van het eerste uur. Hij vertelt er graag anekdotes over. Vraag er maar eens naar.

Roy van den Berg

Team Lead Customer Success

Roy. The man, the legend en onverschrokken teamleider van onze Customer Success Managers. ‘Roy van den Service’ wordt hij ook wel genoemd. Dankzij zijn jarenlange ervaring met het coachen en ontwikkelen van Customer Success afdelingen weet hij als geen ander hoe hij klanten gelukkig maakt.

Ruben Bauwens

Customer Success Manager

Ruben vond het na 5 jaar werken bij een groot (lees: saai!) accountantskantoor tijd voor wat anders (lees: leukers!). Ondernemers helpen met het realiseren van hun dromen en ambities, dat leek hem wel wat. Dus heb jij ambitie? Neem dan vooral contact met hem op.

Pieter Blom

Customer Success Manager

Als Pieter niet aan het bellen is dan is hij aan het kokkerellen. Niet voor niets zijn tweede liefde. Gelukkig voor onze klanten heeft hij altijd wel een goede lunch tip.

Rosie Myatt

Customer Success Manager

Als Rosie niet aan de telefoon hangt om onze klanten kennis te laten maken met ons product, duikt ze met haar neus in boeken over Noorse mythologie of staat ze in haar achtertuin te boogschieten.

Debby Botman

Customer Success Manager

Na haar eerste week noemden klanten haar al ‘Deb’. Niks geen formeel gedoe of ingewikkelde termen, gewoon zeggen waar het op staat en niet te moeilijk doen. Dat is typisch onze Deb. En zo hoort het!

Sophie Clarance

Customer Success Manager

Onze globe-trotter Sophie belandde na een borrel bij BridgeFund. Nou ja, niet direct erna, maar veel scheelde het niet. Voor onze klanten is het iedere keer weer een feest met Sophie aan de andere kant van de lijn.

Samantha Klumper

Happiness Officer

Sam heeft een heuse fanclub overgehouden aan haar zangcarrière en gaf miljoenen mensen kippenvel met haar optredens op tv. Everybody loves Sam! Maar pas op! Ze kan ook aardig streng klinken…

Tess Samsom

Business Developer 

Onze business naar een hoger level tillen, zodat we blijven innoveren en onze grenzen verleggen. Dat fixt onze Tess allemaal voor ons! Als we niet oppassen moeten we dankzij haar buitengewone skills straks nog veel te hard werken.

Gijs Bouws

Business Developer

Gijs zat in de batterijen, maar dit scoorde niet zo goed bij de vrouwen, dus was het tijd voor wat anders. Werken bij een FinTech klinkt toch wel wat lekkerder. Haal die nieuwe partner(ships) maar binnen!

Linda ter Horst

Bijzonder Beheer

Met haar stralende glimlach en engelengeduld heeft Linda altijd het beste voor met onze klanten. Maar vergis je niet, ze is een vrouw van haar woord. Afspraak is afspraak!

Gijs van den Berg

Bijzonder Beheer

Streng maar rechtvaardig. Als je Gijs aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Hij lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.

Chris Onsman

Brand Manager

We waren op zoek naar een bierbrouwer. Toen bleek dat hij ook kon growth hacken én verstand van branding bleek te hebben, sloegen we 3 vliegen in één klap.

Mark Dijkkamp

Growth Manager

Mark heeft de body en de brains. Hij is de kapitein van onze pirate funnel. In ons growthlab werkt hij aan top secret experimenten. Geen woorden maar data.

Niek Punte

Product Owner

Studiebol Niek is niet op zijn mondje gevallen. Gelukkig maar! Want met zijn achtergrond in International Business en Finance weet hij als geen ander hoe wij met financiële innovaties onze klanten verder kunnen helpen. Kom maar door!

Rachelle Koppers

Copywriter

Rachelle heeft niet alleen haar koppie mee, ook haar copy is altijd on point. Het is dan ook niet toevallig dat haar voornaamste inspiratiebron één van de grootste taalkunstenaars is die ooit geleefd heeft. Jawel, we hebben het hier over the one and only Tupac Shakur!

Cor Dinkgreve

Head of Finance

Cijferkoning Cor is onze interne leugendetector. Want cijfers liegen nooit. Wel zo handig voor een FinTech bedrijf. Dankzij Cor weten we zeker als de cijfers goed zijn, dat de champagne open getrokken kan worden.

Daan Boon

Financial Data Analyst

Data, data en nog eens data. Daan krijgt er nooit genoeg. Zo heeft Daan ooit meegewerkt aan een data-model dat voetballers inzicht gaf in hun prestaties, om ze te leren nog beter te voetballen. Nu maar hopen dat KNVB hem niet wegkaapt…

Julia Baud

Financial Data Analyst

Julia is het type stille wateren, diepe gronden. Totdat je over haar grote passie begint: croissants. Dan gaat haar mond heel gauw open. Als waardevol lid van ons team kredietanalisten bewaakt zij de poort met een glimlach op haar gezicht.

Pieter Vriens

Financial Data Analyst

Pieter studeert er momenteel nog flink op los. Daarnaast werkt hij part-time op de afdeling Risk om alvast meters te maken voor als hij straks echt aan de slag gaat. Fun-fact: Pieter heeft ooit 100km geroeid om geld op te halen voor het goede doel. Over meters maken gesproken!

Henry Renfurm

IT support

Als aan- en uitzetten echt niet meer helpt dan hebben we gelukkig Henry! Onze IT superheld. Als hij je computer niet meer aan de praat krijgt weet je dat het tijd is voor een nieuwe.

Robert Leerdam

Product Owner

De man die twee talen vloeiend spreekt: Nederlands en IT-iaans. Hij is de verbindende factor tussen de afdeling nullen en enen en de business kant van BridgeFund. Zo weten we zeker dat we met zijn alle dezelfde kant op innoveren.

Angela Teerhuis

Receptioniste

Een soort tweede thuis met extra’s. Dat is de eerste associatie die je hebt zodra je ons kantoor binnenstapt. En dat is allemaal te danken aan onze stralende Angela. Voordat je ‘hoi’ kan zeggen heb je al een dampende bak koffie in je handen en hangt je jas aan de kapstok. Relaxt.

Lotte Meijering

Corporate Recruiter

Als je Lotte aan de lijn hebt, dan zou het zomaar kunnen dat je binnenkort een tekstje over jezelf aan het lezen bent op deze pagina. Lotte heeft namelijk de schone taak om ons alsmaar groeiende team van nieuw talent te voorzien. En zoals je ziet lukt dat aardig!

Rosita Jessurun

Sales Support

Rosita is een echte lachebek. Dankzij haar vrolijke uitstraling en brede glimlach loopt iedereen hier rond met het gevoel dat ze de de loterij hebben gewonnen. Zo gelukkig!

Britt van Gellekom

Sales Support 

Britt maakt het leven van onze Customer Success Managers een stuk makkelijker. Maar naast haar administratieve taken pakt zij ook graag haar camera erbij om het BridgeFund team in zijn glorie te vereeuwigen. Lach eens naar het vogeltje!

Noor Verhaar

CRI (Chief Research Intern)

Koffie halen, kopietjes maken en de lunch verzorgen. Dat is precies wat onze bedrijfskunde studente Noor niet doet. Wél zit ze met haar neus in haar afstudeeronderzoek om ons aanvraagproces te verbeteren.

Ted

DOG

De geruchten gaan dat Ted afstamt van de geldwolf, maar niets is minder waar. Ted heeft meer gemeen met een teddybeer. Vandaar zijn naam. Zijn leukste kunstje? Geld brengen bij ondernemers!

Join the finance revolution!

Sluit je bij ons aan en je hoeft nooit meer een dag te werken! Tenminste zo voelt het. Ons kantoor is een speeltuin en je collega’s zijn je beste vrienden.

Wij zijn altijd op nieuwsgierig naar enthousiast talent!
Gezellige collega’s die geen moeite hebben om hun mening te geven of kritische vragen te stellen. En zoals je misschien wel door hebt houden we wel van een lolletje op zijn tijd.

Spreekt dit jou aan? Bekijk dan gauw onze vacatures!