Ga naar content

Geen gedoe.

Technologie stelt ons in staat om jou binnen enkele minuten te laten weten welk bedrag je kunt lenen. Hiervoor maken we gebruik van data. Je hoeft dus zelf niet je hele administratie overhoop te halen en allerlei gegevens aan te leveren. De alternatieve financiering via FinTech. Dat doen we op een wijze die past bij deze tijd: gewoon simpel & snel online. Zonder jaarcijfers of business plannen.

 • Snel antwoord op je kredietaanvraag, zodat je verder kunt met ondernemen.
 • Jij staat centraal. Ons proces is volledig op jou afgestemd.
 • Volledig in control. Flexibel aflossen? Bijlenen? Of toch herfinancieren?
 • 24/7 bereikbaar.

Financial Technology

Wat is FinTech?

FinTech is een samenstelling van de Engelse woorden Financial en Technology. Wij brengen de financiële dienstverlening en technologie samen. Ons doel is de wereld van kredietverlening te disrupten. Het kan allemaal veel sneller en eenvoudiger. We willen de nieuwe standaard zijn. We zijn jong, fris en snel. Bovendien zijn we er voor jou. Wij laten je niet wachten voor de deur tot het 9 uur is. Nimmer sluiten onze deuren om 4 uur in de middag. Toevallig net het moment dat jij tijd hebt.

Door toepassing van technologie hebben wij een alternatieve manier van financieren ontwikkeld. Vereenvoudigen en versnellen waren de uitgangspunten. Hiervoor hebben we het hele acceptatieproces opnieuw uitgevonden. Waar traditionele kredietverstrekkers kijken naar verouderde of fictieve gegevens zoals jaarcijfers of businessplannen, kijken wij naar actuele data. Zo krijgen we snel een overzicht van de financiële prestaties van je bedrijf en je potentiele afloscapaciteit. De alternatieve financiering via FinTech was geboren.

Voor wie

Wat betekent FinTech voor jou?

Ondernemen is kansen zien en benutten. Je hebt geld nodig om geld te maken. Daar wil je het liefst zo snel mogelijk over kunnen beschikken zonder rompslomp. Deze ondernemers willen wij graag helpen met een alternatieve manier van financieren. We verstrekken flexibel werkkapitaal aan het MKB. Dat doen we op een wijze die past bij deze tijd: gewoon simpel & snel online. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Bestaat jouw bedrijf langer dan 1 jaar en heb je het afgelopen jaar minimaal €50.000 euro omzet gedraaid? Dan kunnen we jouw aanvraag in behandeling nemen. Je kan bij ons terecht voor een zakelijke lening tot maximaal €250.000. We beoordelen je aanvraag op basis van je bankgegevens. Jaarcijfers of prognoses hebben we niet nodig. Zo weet je snel hoeveel je kan lenen en kan je al binnen 24 uur over het geld beschikken.

De voordelen

 • Zonder jaarcijfers
 • Binnen 24 uur je geld
 • Lenen tot €250.000
 • Vanaf 0,7%
Hoe het werkt?

Ervaar de snelheid van FinTech

Er is een betere manier om je bedrijf te financieren. Dankzij slimme technologie hebben we het hele aanvraagproces simpel en snel gemaakt. In die stappen regel je een lening voor je bedrijf. De alternatieve financiering waarmee je bedrijf weer vooruit kan.

Stap 1

Vraag eenvoudig online aan

Vul je bedrijfsgegevens in en stuur ons digitaal je gegevens.

Stap 2

Binnen 24 uur een aanbod

We beoordelen je aanvraag en binnen 24 uur krijg je een definitieve uitslag.

Stap 3

Beschik over het geld

Na goedkeuring kan je binnen enkele uren over het geld beschikken.

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.

Kredietbeslissing binnen 24 uur

Een lening voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Boetevrij aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.

Snel weer schuldenvrij

Iedere week betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing.

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borgstelling af.

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Blije ondernemers! Daar doen we het voor.

BridgeFund krijgt gemiddeld een 4.6 uit 5

Veelgestelde vragen

Jazeker!
In de meeste gevallen is dit geen probleem. Het is een stuk overzichtelijker voor je om je leningen bij één partij onder te brengen. Bovendien vinden we het fijn als we zien dat jij andere leningen altijd netjes aflost.

24 maanden
Wij werken met looptijden van maximaal 24 maanden. We denken graag met je mee en samen kiezen we de meest geschikte looptijd van de lening.

Wij verstrekken bedragen van €5.000 tot €250.000.
Hoeveel je maximaal kan lenen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoogte van je omzet, de branche waarin je actief bent, eventuele overige verplichtingen en het risicoprofiel van je bedrijf.

Check jouw mogelijkheden
Wil je weten wat je financieringsmogelijkheden exact zijn? In 3 simpele stappen krijg je van ons een aanbod op maat.

Voor al je zakelijke doeleinden, klein of groot.

Denk hierbij aan:

 • Machines
 • Inventaris
 • Voorraad
 • Voertuigen
 • Verbouwing
 • Marketing
 • Voorfinanciering
 • Overbrugging van debiteuren
 • Herfinanciering van een lopende lening.

Alleen een BV, VoF, maatschap of eenmanszaak
Wij verstrekken (nog) geen leningen aan Stichtingen, verenigingen, CV’s en NV’s.

Je ontvangt een eenmalig totaalbedrag
Bij een lening krijg je eenmalig een totaalbedrag op je rekening waarbij je rente betaalt over het totaalbedrag.

De looptijd bepaalt de hoogte van de aflossing
Hoelang de aflossing duurt hangt af van de looptijd. Dit is maximaal 24 maanden, afhankelijk van jouw keuze en een aantal zaken zoals het bestedingsdoel, de omzet en het saldo op je rekening.

Aflossen doe je elke week.
Op die manier merk je er zo min mogelijk van. De rente die je betaalt staat vast, dus de aflossing is elke termijn hetzelfde. Gaan de zaken goed en wil je extra aflossen? Geen probleem, sneller aflossen kost bij ons niets extra, sterker nog je krijgt zelfs korting!

Meer veelgestelde vragen