Vastgoedfinanciering: wat is het en hoe werkt het?

Jouw vastgoedfinanciering zonder de bank? Het kan online, binnen 24 uur.

Is je bedrijf langzaam uit zijn jasje aan het groeien en ben je op zoek naar ander bedrijfspand? Of ben je voornemens om te gaan starten met vastgoedbeleggen? Welke plannen je op het gebied van vastgoed ook hebt, je gaat waarschijnlijk een vastgoedfinanciering nodig hebben. Bij ons vraag je hier snel en eenvoudig een zakelijke lening voor aan.

Hoeveel financiering
wil je aanvragen?

Bekend van o.a.

Vastgoedfinanciering van BridgeFund

BridgeFund is jouw zakelijke geldverstrekker voor vastgoedfinanciering tot €250.000. De financiering vraag je ‘gewoon’ online aan, zonder jaarcijfers. Je ontdekt in een paar minuten of je in aanmerking komt. Sterker nog; dezelfde werkdag weet jij al of je vastgoed kunt financieren en voor welk bedrag je dat kunt doen.

Het enige wat we van je vragen is dat je ingeschreven staat bij de KVK, minimaal 1 jaar in business bent, minimaal €50.000,- omzet draait en een zakelijke bankrekening hebt. Door onze snelle en transparante manier van werken kun jij in no-time verder met de aankoop van het pand dat je op het oog hebt.

Ruim 3000+ ondernemers gingen je voor!
BridgeFund krijgt gemiddeld een 4.8 uit 5.

Wat is een vastgoedfinanciering precies?

Een vastgoedfinanciering is een lening die gericht is op financiering van onroerend goed. Met een vastgoedfinanciering leen je geld voor de aankoop van (zakelijk) vastgoed, zoals een bedrijfspand. Het bedrijfspand dient in veel gevallen als onderpand voor de lening, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn.

Wat een vastgoedfinanciering kost en hoe hoog de rente is kan behoorlijk variëren. Dit hangt voornamelijk af van je financiële cijfers en de zekerheden die jij als bedrijf kunt bieden.

Z

Vrijblijvend aanvragen

Z

Korting bij vroegtijdige aflossing

Z

Aanvragen in 5 minuten

Waarom een vastgoedfinanciering?

Veel ondernemers zijn op zoek naar financiering van vastgoed als ze bijvoorbeeld met hun bedrijf willen verhuizen naar een ander pand of als er een mogelijkheid ontstaat om een huurpand te kopen. Maar een vastgoedinvestering komt ook van pas voor wie een of meerdere panden gaat aankopen als beleggingsobject. Vastgoedbeleggers gebruiken de aan- en verkoop van vastgoed als kans om rendement te maken op hun vermogen. 

  Vormen van vastgoedfinanciering

  De traditionele vorm van een vastgoedfinanciering heeft veel weg van een zakelijke hypotheek: het gaat vaak om langlopende leningen die je aflost ergens binnen 15 en 30 jaar na afsluiten. Daarnaast zijn er een aantal financieringsvormen specifiek gericht op vastgoedbeleggers en -handelaars, zoals de beleggers-, bouw-, uitpond- of splitsingsfinanciering. 

  Welke financieringsvorm jou het beste past, hangt af van het doel wat je voor ogen hebt. Ben je van plan om een bestaand pand te renoveren of om een nieuw (bedrijfs)pand te bouwen? Zoek je een plek om je met jouw bedrijf in te vestigen, wil je een pand snel opknappen en weer verkopen of juist gaan verhuren? De juiste leningvorm voor financiering van onroerend goed hangt ook samen met de beoogde looptijd en de hoogte van het benodigde bedrag.

  Vastgoed financieren met een zakelijke lening

  Veel van de traditionele financieringsvormen hebben als nadeel dat er flink wat voorwaarden verbonden zijn aan het afsluiten ervan. Je bent verplicht jouw bedrijfspand als onderpand in te dienen. De gemaakte kosten moeten een bijdrage leveren aan de waardestijging van het pand. De financiering mag alleen verstrekt worden als je een object wil gaan splitsen. Of het aangekochte pand moet uiterlijk binnen twee jaar weer verkocht worden. Dit zijn een aantal nadelen, waardoor steeds meer ondernemers zoeken naar een vrijer alternatief voor de financiering van hun vastgoed. 

  BridgeFund biedt dit alternatief. Je kunt bij ons wél geld lenen voor vastgoed, maar zonder de lange aanvraagprocedure. Je hebt veel sneller zekerheid over zowel de beschikbaarheid als over de kosten die je daarvoor betaalt. En belangrijker nog: je mag het geld vrij investeren zonder dat je hierover verantwoording af hoeft te leggen.

   Financiering aanvragen: hoe werkt het?

   Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk wilt beschikken over de vastgoedfinanciering die je nodig hebt. Aan de hand van 3 eenvoudige stappen heb je de kans om jouw financiering aan te vragen. Dat kan bovendien 100% online, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft. We hebben het complete aanvraagproces voor je geautomatiseerd, waardoor je al binnen een paar minuten weet waar je aan toe bent.

   We doen het sneller, efficiënter en vooral beter voor jou. Zodra je een zakelijk krediet nodig hebt hoef je daarvoor niet meer naar de bank. In plaats daarvan is het voldoende om online aan te geven waar je naar zoekt. We beoordelen jouw bankgegevens en kunnen je aan de hand daarvan aangeven welk bedrag je maximaal kunt lenen. De makkelijkste manier om een krediet af te sluiten, waar je vervolgens gebruik van kunt maken op de manier die jij wilt.

   Vraag online jouw vastgoedlening aan, ontvang dezelfde werkdag nog een aanbod en beschik vervolgens binnen 24 uur over het geld. Wij zorgen voor een vlot en eenvoudig aanvraagproces, zodat je de middelen hebt om onroerend goed aan te kopen en te financieren.

   Vastgoed financieren, maar dan simpel

   Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf