FinTech
Alternatieve
financiering

FinTech. Het is een veelgehoorde term. Door gebruik te maken van slimme technologie hebben wij het aanvraagproces veel sneller en eenvoudiger gemaakt dan bij traditionele kredietverstrekkers.

Technologie stelt ons in staat om jou binnen enkele minuten te laten weten welk bedrag je kunt lenen. Hiervoor maken we gebruik van data. Je hoeft dus zelf niet je hele administratie overhoop te halen en allerlei gegevens aan te leveren. De alternatieve financiering via FinTech. Dat doen we op een wijze die past bij deze tijd: gewoon simpel & snel online. Zonder jaarcijfers of business plannen.

Jouw voordelen?

  • Snel antwoord op je kredietaanvraag, zodat je verder kunt met ondernemen.
  • Jij staat centraal? Ons proces is volledig op jou afgestemd.
  • Volledig in control. Flexibel aflossen? Bijlenen? Of toch herfinancieren?
  • 24/7 bereikbaar.

Geloof je ons niet?
Start nu je aanvraag en kom erachter wat we voor jou kunnen betekenen.

Hoeveel financiering
wil je aanvragen?

Financial Technology

Wat is FinTech?

FinTech is een samenstelling van de Engelse woorden Financial en Technology. Wij brengen de financiële dienstverlening en technologie samen. Ons doel is de wereld van kredietverlening te disrupten. Het kan allemaal veel sneller en eenvoudiger. We willen de nieuwe standaard zijn. We zijn jong, fris en snel. Bovendien zijn we er voor jou. Wij laten je niet wachten voor de deur tot het 9 uur is. Nimmer sluiten onze deuren om 4 uur in de middag. Toevallig net het moment dat jij tijd hebt.
Door toepassing van technologie hebben wij een alternatieve manier van financieren ontwikkeld. Vereenvoudigen en versnellen waren de uitgangspunten. Hiervoor hebben we het hele acceptatieproces opnieuw uitgevonden. Waar traditionele kredietverstrekkers kijken naar verouderde of fictieve gegevens zoals jaarcijfers of businessplannen, kijken wij naar actuele data. Zo krijgen we snel een overzicht van de financiële prestaties van je bedrijf en je potentiele afloscapaciteit. De alternatieve financiering via FinTech was geboren.

Voor wie

Wat betekent FinTech voor jou?

We beoordelen jouw kredietwaardigheid aan de hand van het mutatie overzicht van je bankrekening. We vragen niet naar businessplannen, prognoses of jaarcijfers. Die zijn toch maar oud. We kijken puur naar relevante en actuele data. Is jouw bedrijf momenteel gezond? Gefeliciteerd. Dan kom jij in aanmerking voor een lening.
Ondernemen is kansen zien en benutten. Je hebt geld nodig om geld te maken. Daar wil je het liefst zo snel mogelijk over kunnen beschikken zonder rompslomp. Deze ondernemers willen wij graag helpen met een alternatieve manier van financieren. We verstrekken flexibel werkkapitaal aan het MKB. Dat doen we op een wijze die past bij deze tijd: gewoon simpel & snel online. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Bestaat jouw bedrijf langer dan 1 jaar en heb je het afgelopen jaar minimaal €50.000 euro omzet gedraaid? Dan kunnen we jouw aanvraag in behandeling nemen. Je kan bij ons terecht voor een zakelijke lening tot maximaal €250.000. We beoordelen je aanvraag op basis van je bankgegevens. Jaarcijfers of prognoses hebben we niet nodig. Zo weet je snel hoeveel je kan lenen en kan je al binnen 24 uur over het geld beschikken.

pie chart icon Zonder jaarcijfers
smile icon Binnen 24 uur je geld
graph icon Lenen tot €250.000
file icon Vanaf 0,7%

Hoe werkt het?

Ervaar de snelheid van FinTech

Er is een betere manier om je bedrijf te financieren. Dankzij slimme technologie hebben we 
het hele aanvraagproces simpel en snel gemaakt. In die stappen regel je een lening voor je 
bedrijf. De alternatieve financiering waarmee je bedrijf weer vooruit kan.

Stap 1

Vraag eenvoudig
online aan

Vul je bedrijfsgegevens in en stuur ons digitaal je gegevens.

Stap 2

Binnen 24 uur een aanbod

We beoordelen je aanvraag en binnen 24 uur krijg je een definitieve uitslag.

Stap 3

Beschik over het geld

Na goedkeuring kan je binnen enkele uren over het geld beschikken.

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.

Kredietbeslissing binnen 24 uur

Een lening voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Boetevrij aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.

Snel weer schuldenvrij

Iedere week betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing.

grafiek icoon

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borgstelling af.

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s
zonder kleine lettertjes.
Zo kan het ook!

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal €4.000 per maand. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, etc.).

Welke informatie hebben jullie nodig?

In eerste instantie hebben we een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen. Dit kan je eenvoudig downloaden vanuit online bankieren. Op basis van dit bestand kunnen we de maximale leencapaciteit vaststellen en welke aanvullende gegevens we eventueel nodig hebben. Meer info over het downloaden van de MT940 bestanden vind je hier.

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een wekelijke automatische incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere week een bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij.

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Hoe snel kan ik over het geld beschikken?

Dat is geheel van jou afhankelijk. Hoe sneller jij de gevraagde informatie beschikbaar hebt, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Als alles meezit moet 1 dag haalbaar zijn. Maar houd in het slechtste geval rekening met 3 tot 5 werkdagen. Ons record staat op 5 uur.

Wat zijn de kosten?

De kosten bestaan uit een vaste rente van 0,5% per maand en een premie opslag van 0,2% tot 2,8%. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat.