MKB krediet aanvragen? Aantrekkelijke MKB lening via BridgeFund

Investeren in een uitbreiding, machines of extra voorraad? Bij BridgeFund vraag je simpel en snel een MKB krediet aan. Ontvang binnen 24 uur een MKB lening tegen aantrekkelijke voorwaarden.

starterslening
lening voor startende ondernemers

Wat zijn de mogelijkheden?

MKB krediet nodig?

Investeren in een uitbreiding, machines of extra voorraad? Bij BridgeFund vraag je simpel en snel een MKB krediet aan. Ontvang binnen 24 uur een MKB lening tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Als ondernemer wil je groeien. Je bouwt jarenlang succesvol aan je eigen zaak, maar het is nooit helemaal ‘af’. Een renovatie, uitbreiding of nog betere machines. Er is altijd wel iets wat verbeterd kan worden. Soms zijn deze verbeteringen niet mogelijk zonder wat extra kapitaal. BridgeFund helpt je hierbij.

Dit doen we op een vriendelijke manier, zonder poespas. Iedereen die wel eens als MKB’er bij de bank krediet heeft proberen te lenen weet hoe het proces eruit ziet. Een constante stroom van documenten en vragen, waarbij het wekenlang duurt voor je krijgt te horen of je de lening krijgt toebedeeld. Het probleem is echter dat wanneer je als MKB’er een lening nodig hebt, je hier niet te lang op kan en wil wachten. Als er een mogelijkheid bestaat om tegen een aantrekkelijk tarief extra voorraad voor het hoogseizoen in te slaan, kan dat niet te lang wachten.

Daarom doen wij het anders!

MKB krediet nodig?

BridgeFund is er voor jou, de MKB’er. Daarom leveren wij een op maat gemaakt MKB krediet of MKB lening binnen 24 uur. Dat komt door ons unieke proces. Hoe dat zo snel kan leggen we je graag uit.

 

1. Hoeveel heb je nodig?

De belangrijkste vraag is natuurlijk: hoeveel heb je nodig? Bij ons is er veel mogelijk. Vanaf € 5.000 kunnen wij je uitstekend helpen. Het maximale bedrag wat we verstrekken is € 250.000.

 2. Waarvoor wil je jouw MKB krediet gebruiken?

Machines, extra personeel of een verbouwing? Wij horen graag van je waarvoor je het bedrag wil gebruiken. Op die manier kunnen we je goed adviseren wat de beste looptijd is voor jouw situatie.

3. Jouw gegevens

Wij hebben slechts een paar dingen van je nodig. Die stapels papieren die je bij de bank nodig zou hebben heb je niet nodig. Wat wij wel nodig hebben is;

  • jaarlijkse omzet
  • een uitdraai van je zakelijke rekening (MT940 bestand)

 4Aanbod

Als we alle informatie hebben ontvang je een aanbod. Mochten wij toch nog wat extra informstie nodig hebben dan nemen wij vanzelf contact met je op. In het aanbod dat je ontvangt staat alles duidelijk omschreven; de hoogte van de MKB lening, de looptijd, de rentekosten en de voorwaarden.

 5. Dat is het

Binnen 24 uur na jouw akkoord staat het gehele MKB krediet op je rekening, Op deze manier kan je direct weer verder met ondernemen!

wat is microkrediet
wat is microkrediet

MKB lening?

Is er een verschil tussen een MKB krediet of een MKB lening? Soms wel. De verschillen zitten hem in het feit dat je bij een zakelijk flexibel krediet zelf kan bepalen hoeveel je ervan opneemt en wanneer je dit doet. Wij leveren doorlopend MKB krediet in de zin dat je bij ons altijd sneller kan aflossen. In tegenstelling tot veel andere kredietverstrekkers kan dit volledig boetevrij. Wij gaan tenslotte geen ondernemers bestraffen die goed bezig zijn!

Heb jij nog vragen, voordat je je lening wil aanvragen? Ons team voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Betaalbaar en transparant MKB krediet

Lenen kost natuurlijk altijd geld. Wel vinden wij het belangrijk om ondernemers echt te helpen. Daarom hanteren we fatsoenlijke rentes en aantrekkelijke voorwaarden zoals het boetevrij aflossen. De zakelijke lening die je met ons aangaat is vooraf compleet duidelijk. Wij werken niet met kleine lettertjes en je weet altijd waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig!

Financiering, maar dan simpel
Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf

Ben je als ZZP-er of MKB-organisatie op zoek naar een zakelijke lening? Wij verstrekken leningen aan bedrijven met minimaal €50.000 omzet per jaar die minimaal 12 maanden staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vraag online jouw lening aan, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.