Zakelijk lenen
zonder jaarcijfers

Zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers regel je eenvoudig online in 5 minuten.

BridgeFund biedt jou als ondernemer snel zakelijk krediet tot €250.000. Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarverslagen en businessplannen en zonder BKR toetsing. Binnen enkele minuten weet je of je in aanmerking komt voor een lening, dezelfde werkdag weet je hoeveel je kunt lenen.

Terugbetalen doe je per werkdag, geheel automatisch. We incasseren iedere werkdag een gedeelte van de hoofdsom. Hierdoor hoef je niet per maand een groot bedrag te missen, maar merk je zo min mogelijk van de aflossing.

Zodra we van jouw bank de incassomachtiging hebben ontvangen keren we het bedrag uit en kun jij verder met ondernemen. Die kans komt tenslotte maar een keer voorbij.

Bekend van o.a.

Kenmerken

Bedrijfskrediet zonder jaarcijfers bij BridgeFund

Heb jij groei-ambities voor je bedrijf? Overweeg dan eens een bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers. Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor het aanschaffen van bijvoorbeeld machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren. Jaarcijfers, een businessplan of prognoses zijn niet nodig. Lenen zonder BKR registratie.

Z

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.

Z

Geen onderpanden nodig

Zakelijke lening zonder onderpand. Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borstelling af.

Z

Kredietbeslissing binnen 6 uur

Een lening voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Z

Snel weer schuldenvrij

Iedere werkdag betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing.

Z

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Z

Boetevrije aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.

Blije klanten! Iets waar we trots op zijn

Hoe het werkt

Zakelijk lenen zonder jaarcijfers en BKR toetsing

Er is een betere manier om je bedrijf te financieren. Dankzij slimme technologie hebben we het hele aanvraagproces simpel en snel gemaakt. In drie stappen regel je een lening voor je bedrijf. De alternatieve financiering waarmee je bedrijf weer vooruit kan. Stapels papieren is niet nodig en een businessplan ook niet. Wij kijken naar je omzet en daarom is het mogelijk om zakelijk geld te lenen zonder BKR toetsing.

1. Online aanvragen

Vul je bedrijfsgegevens in en stuur ons digitaal je omzet gegevens.

}

2. Binnen 24 uur een aanbod

We beoordelen je aanvraag en binnen 24 uur krijg je een definitieve uitslag.

3. Beschik over het geld

Na goedkeuring kan je binnen enkele dagen over het geld beschikken.

Financiering, maar dan simpel
Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare jaarlijkse omzet van minimaal €50.000.

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Welke informatie hebben jullie nodig?

In eerste instantie hebben we een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen. Dit kan je eenvoudig downloaden vanuit online bankieren. Op basis van dit bestand kunnen we de maximale leencapaciteit vaststellen en welke aanvullende gegevens we eventueel nodig hebben. Meer info over het downloaden van de MT940 bestanden vind je hier.

Hoe snel kan ik over het geld beschikken?

Dat is geheel van jou afhankelijk. Hoe sneller jij de gevraagde informatie beschikbaar hebt, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Als alles meezit moet 2 dagen haalbaar zijn. Maar houd in het slechtste geval rekening met 3 werkdagen. Ons record staat op 5 uur.

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij.

Wat zijn de kosten?

De kosten bestaan uit een vaste rente van 1% per maand en een premie opslag van 0,3% tot 2,2%. De hoogte is afhankelijk van een aantal prestatie indicatoren van je bedrijf. Doe een aanvraag en ontvang een vrijblijvend aanbod op maat.