Wat kost een
zakelijke lening

Geld lenen kost geld. Daar gaan we niet geheimzinnig over doen. Kleine lettertjes of verborgen kosten. Daar doen we niet aan.

Met BridgeFund kan je snel beschikken over werkkapitaal. Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarverslagen en businessplannen. Je ontvangt binnen 24 uur een aanbod op maat met een helder overzicht van de kosten.

We hanteren een alles-in-1 tarief vanaf 1.5% per maand. Ons tarief is opgebouwd uit een vaste rente van 1% per maand en een premie opslag van 0.5% tot 2.5%. De hoogte van de premie opslag is afhankelijk van de hoogte van de lening en een aantal prestatie indicatoren van je bedrijf. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat.

Wil je weten wat een krediet kan opleveren voor jouw bedrijf. Maak gebruik van onze ROI Calculator en bereken de winstmarge van het financieren van een investering.

  • Lening calculator
  • Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op een gemiddeld risicoprofiel.

Bekend van o.a.

Kosten

Transparant over de kosten

Je betaalt op iedere werkdag een klein bedrag aan rente en aflossing. Zo gaat aflossen ongemerkt en ben je na maximaal 24 maanden weer helemaal schuldenvrij.

In onze lening calculator kan je precies berekenen wat een zakelijke lening bij BridgeFund kost. Hieronder hebben we de kosten voor je op een rijtje gezet.

Aanvragen:Kosteloos
Afsluitkosten:Geen
Rente:1% per maand
Premie opslag:0.5% – 2.5% per maand
Extra aflossen:Kosteloos

We hanteren een vaste rente van 1% per maand. Daarnaast rekenen we een vaste premie opslag die kan variëren van 0.5% tot 2.5% per maand. De premie opslag is afhankelijk van een aantal prestatie indicatoren van jouw bedrijf.

Z

Bespaar op de rente

Krijg korting bij eerder aflossen.

Z

Na 24 maanden schuldenvrij

Aflossen gaat automatisch en ongemerkt.

Z

Transparant tarief

Geen kleine lettertjes of verborgen kosten.

Hoe werkt het terugbetalen?

Iedere werkdag betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. We incasseren dit bedrag van je zakelijke lening. Zo gaat aflossen ongemerkt en is je lening na een looptijd van maximaal 24 maanden volledig afgelost.

Welke premie opslag kan ik verwachten?

De hoogte van de premie varieert van 0.5% tot 2.5% rente en is afhankelijk van een aantal prestatie indicatoren van je bedrijf en de hoogte van de lening. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat.

Hoe het werkt

Zakelijk lenen in 3 stappen

We verbinden bedrijven die op zoek zijn naar een zakelijke lening, met mensen en bedrijven die geld willen uitlenen. We hebben het hele aanvraagproces geautomatiseerd. Hierdoor kan je sneller en efficiënter een lening afsluiten dan bij traditionele kredietverstrekkers.

1. Online aanvragen

Vul je bedrijfsgegevens in en stuur ons digitaal je omzet gegevens.

}

2. Vandaag een aanbod

We beoordelen je aanvraag en binnen 6 uur krijg je een definitieve uitslag.

3. Beschik over het geld

Na goedkeuring kan je binnen een dag over zakelijk krediet beschikken.

Aanvragen gaat simpel & snel

Nu online aanvragen
Z

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.

Z

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borstelling af.

Z

Kredietbeslissing binnen 6 uur

Een krediet voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Z

Looptijd tot 24 maanden

Iedere werkdag betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing.

Z

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Z

Boetevrije aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.

Voor wie

Voor ondernemers

Bestaat jouw bedrijf langer dan 1 jaar en heb je het afgelopen jaar minimaal €75.000 euro omzet gedraaid? Dan kunnen we jouw aanvraag in behandeling nemen.

Ondernemen is kansen zien en benutten. Je hebt geld nodig om geld te maken. Daar wil je het liefst zo snel mogelijk over kunnen beschikken zonder rompslomp. Deze ondernemers willen wij graag helpen. We verstrekken flexibel werkkapitaal aan het MKB. Dat doen we op een wijze die past bij deze tijd: gewoon simpel & snel online. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Je kan bij ons terecht voor een zakelijke lening tot maximaal € 250.000 zonder jaarcijfers of een businessplan. We beoordelen je aanvraag op basis van je bankgegevens. Zo weet je snel hoeveel je kan lenen en kan je al lening al binnen 24 uur zijn toegekend zodat je direct over het geld kan beschikken.

Bedrijfslening aanvragen?

Of je nou een starter bent of een zakelijke lening met spoed nodig hebt voor een extra filiaal. Bij BridgeFund maakt het niets uit.  Een bedrijfsfinanciering aanvragen zonder rompslomp, ook als er spoed achter zit! 

Z

Zakelijk lenen zonder jaarcijfers

Z

Lenen tot €250.000

Z

Binnen 24 uur je geld

Z

Lening vanaf 1.5%

“Het team van BridgeFund heeft mij nu twee keer geholpen bij het inkopen van extra voorraad. Binnen enkele dagen had ik al beschikking over het geld. Ik weet nu dat ik de volgende keer niet lang hoef te twijfelen als er een mooie kans voorbij komt.”

– Monique Jonker
Het leuke winkeltje

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 6.000 per maand. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Welke informatie hebben jullie nodig?

In eerste instantie hebben we een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen. Dit kan je eenvoudig downloaden vanuit online bankieren. Op basis van dit bestand kunnen we de maximale leencapaciteit vaststellen en welke aanvullende gegevens we eventueel nodig hebben. Meer info over het downloaden van de MT940 bestanden vind je hier.

Hoe snel kan ik over de lening beschikken?

Dat is geheel van jou afhankelijk. Hoe sneller jij de gevraagde informatie beschikbaar hebt, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Als alles meezit is een lening binnen 24 uur haalbaar. Maar houd in het slechtste geval rekening met 3 werkdagen. Ons record is 5 uur.

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij.

Wat kost lenen bij BridgeFund?

De kosten bestaan uit een vaste rente van 1% per maand en een premie opslag van 0.5% tot 2.5%. Gebruik onze calculator om de kosten per looptijd te berekenen. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat. Wil je weten wat een lening kan opleveren voor jouw bedrijf. Gebruik onze ROI Calculator om de winstmarge van het financieren van een investering te berekenen.