Wat kost een
zakelijke lening

Geld lenen kost geld. Daar gaan we niet geheimzinnig over doen. Kleine lettertjes of verborgen kosten. Daar doen we niet aan.

Met BridgeFund kan je snel beschikken over werkkapitaal. Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarverslagen en businessplannen. Je ontvangt binnen 24 uur een aanbod op maat met een helder overzicht van de kosten.

We hanteren een alles-in-1 tarief vanaf 1.3% per maand. Ons tarief is opgebouwd uit een vaste rente van 1% per maand en een premie opslag van 0.3% tot 2.2%. De hoogte van de premie opslag is afhankelijk van de hoogte van de lening en een aantal prestatie indicatoren van je bedrijf. Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang een aanbod op maat.

Hoeveel financiering
wil je aanvragen?

Bekend van o.a.

Kosten

Transparant over de kosten

Je betaalt op iedere werkdag een klein bedrag aan rente en aflossing. Zo gaat aflossen ongemerkt en ben je na maximaal 24 maanden weer helemaal schuldenvrij.

Hoeveel een zakelijke lening bij BridgeFund kost? Hieronder hebben we de kosten voor je op een rijtje gezet.

Aanvragen: Kosteloos
Afsluitkosten: Geen
Rente: 1% per maand
Premie opslag: 0.3% – 2.2% per maand
Extra aflossen: Kosteloos

We hanteren een vaste rente van 1% per maand. Daarnaast rekenen we een vaste premie opslag die kan variëren van 0.3% tot 2.2% per maand. De premie opslag is afhankelijk van een aantal prestatie indicatoren van jouw bedrijf.

Z

Bespaar op de rente

Krijg korting bij eerder aflossen.

Z

Na 24 maanden schuldenvrij

Aflossen gaat automatisch en ongemerkt.

Z

Transparant tarief

Geen kleine lettertjes of verborgen kosten.

Hoe werkt het terugbetalen?

Iedere werkdag betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. We incasseren dit bedrag van je zakelijke lening. Zo gaat aflossen ongemerkt en is je lening na een looptijd van maximaal 24 maanden volledig afgelost.

Welke premie opslag kan ik verwachten?

De hoogte van de premie varieert van 0.3% tot 2.2% rente en is afhankelijk van een aantal prestatie indicatoren van je bedrijf en de hoogte van de lening. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat.

Hoe het werkt

Zakelijk lenen in 3 stappen

€ 50.000 zakelijk lenen? Of misschien wel 100.000? Of het nou gaat om een kleine zakelijke lening of om een groot bedrag, ons maakt het niets uit. We verbinden bedrijven die op zoek zijn naar een zakelijke lening, met mensen en bedrijven die geld willen uitlenen. We hebben het hele aanvraagproces geautomatiseerd. Hierdoor kan je sneller en efficiënter een zakelijke lening afsluiten dan bij traditionele kredietverstrekkers.

1. Online aanvragen

Vul je bedrijfsgegevens in en stuur ons digitaal je omzet gegevens.

}

2. Vandaag een aanbod

We beoordelen je aanvraag en binnen 6 uur krijg je een definitieve uitslag.

3. Beschik over het geld

Na goedkeuring kan je dezelfde werkdag al over zakelijk krediet beschikken.

Z

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.

Z

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borstelling af.

Z

Kredietbeslissing binnen 6 uur

Een krediet voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Z

Looptijd tot 24 maanden

Iedere werkdag betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing.

Z

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Z

Boetevrije aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.

Voor wie

Voor ondernemers

Bestaat jouw bedrijf langer dan 1 jaar en heb je het afgelopen jaar minimaal €50.000 euro omzet gedraaid? Dan kunnen we jouw aanvraag in behandeling nemen.

Ondernemen is kansen zien en benutten. Je hebt geld nodig om geld te maken. Daar wil je het liefst zo snel mogelijk over kunnen beschikken zonder rompslomp. Deze ondernemers willen wij graag helpen. We verstrekken flexibel werkkapitaal aan het MKB. Dat doen we op een wijze die past bij deze tijd: gewoon simpel & snel online. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Je kan bij ons terecht voor een zakelijke lening tot maximaal € 250.000 zonder jaarcijfers of een businessplan. We beoordelen je aanvraag op basis van je bankgegevens. Zo weet je snel hoeveel je kan lenen en kan je lening al binnen 24 uur zijn toegekend zodat je direct over het geld kan beschikken. Zakelijk lenen hoeft dus niet moeilijk te zijn.

Bedrijfslening aanvragen?

Of je nou een starter bent die pas net 1 jaar actief is of een zakelijke lening met spoed nodig hebt voor een extra filiaal. Bij BridgeFund maakt het niets uit.  Een bedrijfsfinanciering aanvragen zonder rompslomp, ook als er spoed achter zit!

Z

Zakelijk lenen zonder jaarcijfers

Z

Lenen tot €250.000

Z

Binnen 24 uur je geld

Z

Lening vanaf 1.3%

Financiering, maar dan simpel
Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf

Blije klanten! Iets waar we trots op zijn

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 50.000 per over de afgelopen 12 maanden. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Je kunt bij ons zakelijk krediet aanvragen tot een maximum bedrag van € 250.000. Hoeveel u wil lenen en maximaal kan lenen hangt af van de situatie. De zakelijke lening kan gebruikt worden voor de inkoop van extra voorraad  of voor het overbruggen van het laagseizoen.

Wanneer ontvang ik het geld?

Wij begrijpen dat je als ondernemer snel moet schakelen. Wij werken hier dan ook graag aan mee. Zodra jouw aanvraag is verwerkt en goedgekeurd staat het bedrag van de zakelijke lening binnen 24 uur op je rekening. 

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij. Zo simpel werkt zakelijk krediet.

Wat kost een zakelijke lening bij BridgeFund?

Wij werken met een vast rentepercentage van 1%. Daarnaast hanteren wij een kleine premie opslag vanaf 0,3% tot 2,2% De hoogte van de premie opslag is afhankelijk van de looptijd van de zakelijke lening. Doe vrijblijvend een aanvraag zodat we de definitieve kosten kunnen berekenen.