Ga naar content

Na regen komt zonneschijn. Het eeuwenoude cliché blijkt ook voor Iris zo waar als een koe. Na een roerige en onzekere periode van corona is ze er met haar winkel goed uitgekomen en had ze zelfs genoeg vermogen opgebouwd om bij BridgeFund te beleggen. “Je kunt het wel leuk op je rekening laten staan, maar bij de bank gebeurt er niets mee. Blij dat ik een partij als BridgeFund tegenkwam, het is natuurlijk zonde om die ton een ton te laten blijven…”

Op zoek naar een simpele vorm van beleggen

Zo’n 18 jaar geleden sprong Iris haar vader bij in zijn winkel Atello Herenmode in Alkmaar. Sinds 2 jaar geniet haar vader van zijn pensioen en runt Iris de winkel met veel plezier in haar eentje. Toch waren de afgelopen 2 jaar geen pretje door corona. Wonder boven wonder bleef de winkel goed draaien dankzij veel vaste klanten die erg trouw zijn gebleven. Daar is Iris ontzettend dankbaar voor, want zo had ze ook nog geld beschikbaar om bij BridgeFund weg te zetten. “Ik heb gelukkig altijd wat gespaard en heb niet zo’n luxe levensstijl. Daardoor kon ik bij BridgeFund beleggen.”

Met de negatieve rente moest ze er zelfs voor betalen. Daarom zocht Iris naar een manier om haar geld in beweging te brengen. Via haar schoonvader kwam ze bij BridgeFund terecht. “Jullie zijn een gezellige club van slimme mensen en zeggen het me zoals het is, zonder poespas. Ik ben bijvoorbeeld naar mijn klanten toe heel eerlijk. Als iets niet staat, dan zeg ik het ze. Dus als ik een bedrijf spreek die mij net zo simpel en duidelijk verteld hoe het zit en wat het mij oplevert, dan geeft me dat vertrouwen.”

Blije gezichten aan alle kanten

Maar dat was niet de enige reden dat Iris besloot om haar geld bij ons weg te zetten. “Ik verdien er meer op dan dat ik het bij de bank laat staan. Maar ik vind vooral dat jullie over de eventuele risico’s goed hebben nagedacht.” Daarnaast wordt Iris ook enthousiast van het feit dat ze kan bijdragen aan het helpen van ondernemers. Ze weet immers hoe uitdagend het kan zijn om je business draaiende te houden in tijden van crisis. “Jullie zorgen ervoor dat ondernemers makkelijker een lening kunnen afsluiten, zodat ze weer vooruit kunnen bouwen. Uiteindelijk levert het voor alle partijen iets op en zo krijg je aan alle kanten blije gezichten. Dat vind ik het mooie aan BridgeFund.”

Met de hele familie beleggen bij BridgeFund!

Niet alleen Iris, maar ook haar schoonvader en man beleggen bij BridgeFund. “Ik vond het best spannend om samen met mijn man allebei bij dezelfde instantie te beleggen. Maar de spreiding over duizenden ondernemers gaf mij voldoende vertrouwen.” Wij vinden het natuurlijk hartstikke leuk dat Iris haar schoonvader zo enthousiast was en BridgeFund aanraadde. Nog even en ze zitten straks met de hele familie in het fonds! 😜

Beleg bij BridgeFund. Maak je geld gelukkig!

Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van. En geld ook.