Ga naar content
In dit artikel
Meer informatie over beleggen bij BridgeFund?

Bekijk onze beleggingspagina en vraag
de brochure aan.

Vraag de brochure aan

BridgeFund is het financieringsplatform voor ondernemers dat vraag en aanbod van geld bij elkaar brengt. Zonder tussenkomst van een bank. Aan de ene kant stellen beleggers geld beschikbaar aan het platform in ruil voor rendement en aan de andere kant kunnen ondernemers dit geld lenen om te investeren. Win-win! Zo zet je die ton op de bank dus voor je aan het werk én help je de helden van de Nederlandse economie ermee.

Met een combinatie van een simpel online aanvraagproces en een geavanceerde kredietbeoordeling zorgen wij dat geld weer kan doen waar het voor bedoeld is: de wereld in beweging brengen. En daar kun jij aan bijdragen met jouw belegging. Hieronder volgen 5 redenen waarom dit het overwegen waard is.

Bron: Stichting MKB Financiering Onderzoek non-bancaire financiering 2022

1. Snel groeiende markt

De markt voor alternatieve financiering groeit alsmaar door en door. Zeker nu ondernemers steeds meer doorhebben dat banken liever geen aandacht aan ze besteden. Het marktaandeel voor kleine zakelijke leningen wordt voor alternatieve financiers zoals BridgeFund dus alsmaar groter en groter. En dat is goed nieuws voor beleggers! Want hoe groter het aantal ondernemers dat wij aan financiering helpen, des te groter de spreiding.

2. Spreiding, spreiding en nog eens spreiding

De nummer 1 regel van beleggen: spreiden, spreiden en nog eens spreiden. Bij BridgeFund hoef je je daar in ieder geval niet druk om te maken. Je inleg is bij ons verspreid over meer dan 3.000 kortlopende leningen aan ondernemers uit diverse sectoren. Ondertussen blijft het portfolio doorgroeien en de spreiding dus ook.

3. Stabiel rendement tot 5,25%

Zet je geld voor 3 jaar vast en ontvang 5,25% rente per jaar. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een flexibele looptijd met 4,25% rente. Wat je ook kiest, in tegenstelling tot handelen op de beurs of (nog erger) crypto is het rendement op je inleg bij BridgeFund altijd stabiel en dus lekker voorspelbaar. Dat maakt het een geschikt onderdeel van elk beleggingsportfolio.

4. 110% dekking van het fonds

Beleggen bij BridgeFund werkt als volgt: je legt minimaal € 100.000,- in het fonds en vanuit dit fonds verstrekt BridgeFund kleine, kortlopende leningen aan talloze ondernemers die ons strenge kredietbeoordeling proces succesvol hebben doorlopen. Elke euro die in het fonds wordt belegd, wordt voor 110% gedekt. Dat komt omdat een deel van de rente die ondernemers betalen over hun lening hier speciaal voor wordt gereserveerd.

5. Beleggen met purpose zit in de lift

Een bijdrage leveren aan een betere wereld, dat willen we allemaal. Duurzaam beleggen wordt steeds populairder. Dat hoeft niet alleen maar over een groenere wereld te gaan, ook beleggen met een maatschappelijk doel hoort daarbij. Zeg nou zelf; wat is er mooier dan je geld investeren in iets wat kansen mogelijk maakt voor ondernemers? Dat is waar het bij BridgeFund om gaat. 

Inmiddels hebben we in 5 jaar tijd al meer dan 5.000 ondernemers blij kunnen maken met een financiering! Van nieuwe apparatuur om efficiënter te werken tot het tijdig inkopen van nieuwe voorraad. Waar onze klanten de financiering ook voor gebruiken, het stelt ze in staat hun bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Download onze beleggingsbrochure voor meer informatie

Beleg bij BridgeFund. Maak je geld gelukkig!

Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van. En geld ook.

Onlangs toegevoegd Ga naar Blog