Ervaringen
met BridgeFund

Bij BridgeFund hebben we zakelijk lenen opnieuw uitgevonden. We hebben een obsessie voor klanten. Dat zien we terug in de ervaringen en reviews van onze klanten.

De trage financiële dienstverlening opschudden en werken aan een dienstverlening waar de klant echt op nummer 1 staat. Dat is waar we iedere dag onze schouders onder zetten. De verwachting van onze klanten overtreffen hoort daarbij. Is iemand een keer minder tevreden? Dan leren we daarvan en kijken we hoe het nog beter kan.

  • Lening calculator


  • De hoogte van de premie opslag is afhankelijk van een aantal prestatie indicatoren. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat.
Reviews

Ervaringen met BridgeFund

Voor wie

Ervaar het zelf

We beoordelen jouw kredietwaardigheid aan de hand van het mutatie overzicht van je bankrekening. We vragen niet naar businessplannen, prognoses of jaarcijfers. Die zijn toch maar oud. We kijken puur naar relevante en actuele data. Is jouw bedrijf momenteel gezond? Gefeliciteerd. Dan kom jij in aanmerking voor een lening.

Ondernemen is kansen zien en benutten. Je hebt geld nodig om geld te maken. Daar wil je het liefst zo snel mogelijk over kunnen beschikken zonder rompslomp. Deze ondernemers willen wij graag helpen met een alternatieve manier van financieren. We verstrekken flexibel werkkapitaal aan het MKB. Dat doen we op een wijze die past bij deze tijd: gewoon simpel & snel online. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Bestaat jouw bedrijf langer dan 1 jaar en heb je het afgelopen jaar minimaal €75.000 euro omzet gedraaid? Dan kunnen we jouw aanvraag in behandeling nemen. Je kan bij ons terecht voor een zakelijke lening tot maximaal € 250.000. We beoordelen je aanvraag op basis van je bankgegevens. Zo weet je snel hoeveel je kan lenen en kan je al binnen 24 uur over het geld beschikken.

Z

Zonder jaarcijfers

Z

Lenen tot €100.000

Z

Binnen 48 uur je geld

Z

Vanaf 1.5%

Hoe het werkt

Ervaar de snelheid van BridgeFund

Er is een betere manier om je bedrijf te financieren. Dankzij slimme technologie hebben we het hele aanvraagproces simpel en snel gemaakt. In die stappen regel je een lening voor je bedrijf. De alternatieve financiering waarmee je bedrijf weer vooruit kan.

1. Online aanvragen

Vul je bedrijfsgegevens in en stuur ons digitaal je omzet gegevens.

}

2. Binnen 24 uur een aanbod

We beoordelen je aanvraag en binnen 24 uur krijg je een definitieve uitslag.

3. Beschik over het geld

Na goedkeuring kan je binnen enkele uren over het geld beschikken.

Z

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.

Z

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borstelling af.

Z

Kredietbeslissing binnen 24 uur

Een lening voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Z

Snel weer schuldenvrij

Iedere werkdag betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing.

Z

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Z

Boetevrije aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.

“Het team van BridgeFund heeft mij nu twee keer geholpen bij het inkopen van extra voorraad. Binnen enkele dagen had ik al beschikking over het geld. Ik weet nu dat ik de volgende keer niet lang hoef te twijfelen als er een mooie kans voorbij komt.”

- Monique Jonker
Het leuke winkeltje

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 6.000 per maand. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Welke informatie hebben jullie nodig?

In eerste instantie hebben we een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen. Dit kan je eenvoudig downloaden vanuit online bankieren. Op basis van dit bestand kunnen we de maximale leencapaciteit vaststellen en welke aanvullende gegevens we eventueel nodig hebben. Meer info over het downloaden van de MT940 bestanden vind je hier.

Hoe snel kan ik over de lening beschikken?

Dat is geheel van jou afhankelijk. Hoe sneller jij de gevraagde informatie beschikbaar hebt, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Als alles meezit moet 1 dag haalbaar zijn. Maar houd in het slechtste geval rekening met 3 werkdagen. Ons record is 5 uur.

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij.

Wat kost lenen bij BridgeFund?

De kosten bestaan uit een vaste rente van 1% per maand en een premie opslag van 0.5% tot 2.5%. Gebruik onze calculator om de kosten per looptijd te berekenen. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat. Wil je weten wat een lening kan opleveren voor jouw bedrijf. Gebruik onze ROI Calculator om de winstmarge van het financieren van een investering te berekenen.