Beleggen met een vaste rente

Beleg in zakelijke leningen en ontvang per kwartaal rente-uitkeringen.
N

Steun ondernemers in Nederland

N

Looptijd van 6 maanden tot 3 jaar

N

Vaste rente tot 5,75%

N

Rente per kwartaal uitgekeerd

N

Deelname vanaf EUR 100.000,-

In het kort

Beleggen met een aantrekkelijk rendement

Meer dan alleen een aantrekkelijk rendement. U kunt namelijk het verschil maken voor veel hardwerkende ondernemers.

Het is voor ondernemers lastig om mooie kansen gefinancierd te krijgen. Hoewel banken graag financieren worden processen daar steeds langer en ingewikkelder door verscherpte regelgeving. Vooral voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf is het hierdoor moeilijker geworden groei te realiseren. Ondernemers moeten de eindjes aan elkaar knopen om hun bedrijf verder uit te bouwen. Dit probleem lost Bridgefund voor een groot deel op.

Via Bridgefund leent u geld uit aan een pool van diverse Nederlandse bedrijven die ten minste één jaar actief zijn en ons strenge data-gedreven krediet beoordelingsproces succesvol hebben doorlopen. Hiermee ondersteunt u ondernemers die hard werken om hun bedrijf verder uit te bouwen.

 • Beleggingsbrochure aanvragen


  Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij BridgeFund. Vraag onze beleggingsbrochure aan via onderstaand formulier.

Z

Solide rendement

Bij BridgeFund heeft u de keuze uit een looptijd van:
 • Flexibel 4,75%
 • 1 jaar vast 5,25%
 • 2 jaar vast 5,50%
 • 3 jaar vast 5,75%

Uw investering heeft een minimale looptijd van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar vast of een flexibele looptijd die dagelijks opzegbaar is. Nadat het einde van de looptijd is bereikt, kan de lening worden uitgekeerd óf verlengd met de bovengenoemde looptijden.

Z

Risicobeperkende factoren

Beleggen – in welke vorm dan ook – brengt financiële risico’s met zich mee. Om de risico’s te beperken, heeft BridgeFund meerdere risicobeperkende factoren, waaronder:
 • Korte looptijden
 • Aangehouden voorzieningen
 • Gespreide portefeuille
 • Pandrecht en borgstelling

Voor alle risicobeperkende factoren verwijzen wij u naar de Beleggersbrochure.

Over BridgeFund

BridgeFund is een online kredietverstrekker gepassioneerd om de financiële dienstverlening te verbeteren. Op de BridgeFund manier. Simpel & snel en altijd met “state of the art” technologie.

Wij verstrekken kortlopende leningen aan MKB-ondernemers en helpen bedrijven met het realiseren van hun groei-ambities door op een eenvoudige en flexibele wijze kapitaal ter beschikking te stellen. Maar ook persoonlijk, omdat deskundige uitleg en eerlijk advies onmisbaar zijn. Kortom: geautomatiseerd waar mogelijk, menselijk waar nodig.

N

U steunt het MKB in Nederland

N

Korte looptijden 6 mnd tot 3 jaar

N

Rente tot 5,75%

N

Rente per kwartaal uitgekeerd

N

Minimale inleg van EUR 100.000,-

N

Pandrecht op vorderingen

N

Persoonlijke borgstelling van de ondernemer

Werken aan groei

Als ondernemer moet je vaak snel kunnen beslissen. Dit begrijpen wij als geen ander. Door de verscherpte regelgeving en vaak trage dienstverlening bij traditionele geldverstrekkers werken wij aan een dienstverlening waar de ondernemer echt op nummer 1 staat. Dromen en ambities waarmaken van onze klanten, ons personeel en onze investeerders. Dat is waar we iedere dag onze schouders onder zetten. We zijn daadkrachtig en kunnen ons snel aanpassen, hetgeen meerdere investeerders aanspreekt.

Sterke basis

BridgeFund is in 2018 opgericht en momenteel bestaat het team uit meer dan 16 ambitieuze professionals. Daarnaast wordt Bridgefund bijgestaan door de een groep van ervaren investeerders. Deze investeerders spelen een sterk adviserende rol binnen Bridgefund.

René Frijters

René Frijters

Als oprichter van Alex Beleggingsbank stond René 20 jaar geleden aan de wieg van Nederlands eerste Fintech. In 2010 richtte hij Knab op, een innovatief financieel platform, dat onder zijn regie in 7 jaar groeide naar 180.000 klanten. Als investeerder is hij nu actief betrokken bij het opschalen van BridgeFund.

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels

Quintin is CEO bij Funda & Nederlands bekendste startup-adviseur. Vanaf dag één is hij betrokken bij BridgeFund. Hij heeft brede ervaring met het opschalen en transformeren van startups tot corporates met een sterke focus op online. Hij schreef erover in zijn boek Suits & Hoodies.

Johan Schep

Johan Schep

Johan is CEO bij Schep Groep, een familiebedrijf in de agrarische sector dat haar oorsprong kent in 1896. Sinds die tijd is de groep verder gegroeid, met name in vastgoed gerelateerde activiteiten. Johan is een betrokken aandeelhouder die zijn netwerk en kennis beschikbaar stelt en zo groei weet te versnellen.

Dick Stofberg

Dick Stofberg

Dick is directeur bij Van Herk Participaties en Van Herk Makelaardij. Als investeerder is hij actief betrokken bij diverse participaties binnen de Schep Groep. Door bedrijven in het vroegste stadium praktisch bij te staan, weet hij het verschil te maken.

Investeren in groei.

Vraag informatie aan.

Beleggingsbrochure aanvragen

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij BridgeFund. Vraag onze beleggingsbrochure aan via onderstaand formulier.

Wie kan investeren in BridgeFund?

Investeren in BridgeFund kan vanaf € 100.000. De minimale looptijd is één jaar.

Waarvoor wordt mijn investering gebruikt?

BridgeFund verstrekt leningen aan ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal voor hun bedrijf, product of dienst. Uw investering wordt gebruikt om deze leningen te verstrekken. Op deze manier ondersteunt u ondernemers bij het realiseren van hun groei-ambities.

Het bestedingsdoel voor de lening kan bijvoorbeeld zijn voor:

 • Inkoop extra voorraad
 • Aanschaf apparatuur
 • Werkkapitaal voor seizoenspiek
 • Marketing budget
 • Nieuwe website
 • Uitbreiding van het assortiment
 • Verbouwing