Zet je vermogen
aan het werk

Beleg vanaf 100.000 in kortlopende leningen aan succesvolle Nederlandse MKB ondernemers.

N

Vast rendement tot 5,75%

N

Elk kwartaal rente uitkering

N

Gespreid portfolio

Bekend van o.a.

Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit. 

Onze overtuiging

Geld moet ondernemen

Iedereen die geld heeft weet dat dit snel minder waard wordt als je er niets mee doet. Sterker nog, geld dat geen waarde creëert doordat het niets doet, terwijl er kansen zijn om te investeren, is waardeloos. Zeker nu je te maken hebt met negatieve spaarrente. Aan de andere kant hebben ondernemers juist geld nodig om te ondernemen, te vernieuwen en om hun business aan te passen aan een snel veranderende wereld.

Ondernemers krijgen vrijwel geen financiering meer bij de bank. Om nog maar te zwijgen over het trage aanvraagproces, waardoor de groeikans voor de ondernemer ondertussen allang is verkeken. BridgeFund zorgt ervoor dat de vraag en het aanbod van geld elkaar weer weten te vinden. Zodat jij als investeerder je vermogen kunt laten groeien en tegelijkertijd ondernemers helpt om hun bedrijf een stap verder te brengen.

Aantrekkelijk rendement

Via BridgeFund leen je geld uit aan een pool van diverse Nederlandse bedrijven die ten minste één jaar actief zijn en ons strenge data-gedreven krediet beoordelingsproces succesvol hebben doorlopen. Hiermee ondersteun je ondernemers die hard werken om hun bedrijf verder uit te bouwen.

Rendement

 • Flexibele looptijd 4,75%
 • 1 jaar vast 5,25%
 • 2 jaar vast 5,50%
 • 3 jaar vast 5,75%

Belangrijke kenmerken

Je belegging heeft een minimale looptijd van 1, 2, 3 jaar of een flexibele looptijd die dagelijks opzegbaar is. Met het geld worden korte zakelijke leningen – 6 tot 24 maanden – verstrekt aan het MKB in Nederland. De gemiddelde lening bedraagt € 25.000 met een gemiddelde looptijd van 8 maanden.

Kenmerken

 • Rente wordt per kwartaal uitgekeerd
 • Minimale inleg van € 100.000
 • Je belegt in een gespreide portefeuille
 • Extra zekerheid middels pandrecht en persoonlijke borgstelling

Meer informatie?

Over BridgeFund

Wij zijn geen bank

Wij zijn een tech bedrijf met verantwoordelijkheidsgevoel. Een online platform dat ondernemersbelangen bij elkaar brengt. En toevallig gaat het om geld. Wij helpen ondernemers met kortlopende leningen aan werkkapitaal. Op de BridgeFund manier: snel, simpel en verantwoord. Met deskundige uitleg, eerlijk advies en intensief contact. Geautomatiseerd waar mogelijk – menselijk waar wenselijk.

Geen woorden, maar data
Dankzij onze speciale technologie hebben wij geen businessplan of jaarcijfers nodig van ondernemers. Ons zelflerende systeem checkt razendsnel en zorgvuldig de financiële data van een onderneming. Vervolgens wordt dit geverifieerd door onze kredietanalisten. Zo weten wij zeker dat wat een ondernemer kan lenen verantwoord is en het bedrijf echt verder helpt.

Voorwaarden voor ondernemers
 • Nederlandse bedrijf met inschrijving bij de KVK
 • Minimaal 1 jaar actief
 • Minimaal €50.000 omzet per jaar
 • Zakelijke bankrekening met positieve cashflow
“Dankzij BridgeFund konden we de uit de klauwen gegroeide vraag naar ons product voorfinancieren.”
– Armand & Tim van Beer in a Box

Sterke basis

BridgeFund is in 2018 opgericht en momenteel bestaat het team uit 17 ambitieuze professionals. Daarnaast wordt BridgeFund bijgestaan door de een groep van ervaren investeerders. Deze investeerders spelen een sterk adviserende rol binnen BridgeFund.

René Frijters

Als oprichter van Alex Beleggingsbank stond René 20 jaar geleden aan de wieg van Nederlands’ eerste Fintech.

In 2010 richtte hij Knab op, een innovatief financieel platform, dat onder zijn regie in 7 jaar groeide naar 180.000 klanten. Als investeerder is hij nu actief betrokken bij het opschalen van BridgeFund.

Johan Schep

Johan is CEO bij Schep Groep, een familiebedrijf in de agrarische sector dat haar oorsprong kent in 1896.

Sinds die tijd is de groep verder gegroeid, met name in vastgoed gerelateerde activiteiten. Johan is een betrokken aandeelhouder die zijn netwerk en kennis beschikbaar stelt en zo groei weet te versnellen.

Quintin Schevernels

Quintin is CEO bij Funda & Nederlands’ bekendste startup-adviseur.

Vanaf dag één is hij betrokken bij BridgeFund. Hij heeft brede ervaring met het opschalen en transformeren van startups tot corporates met een sterke focus op online. Hij schreef erover in zijn boek Suits & Hoodies.

Dick Stofberg

Dick is directeur bij Van Herk Participaties en Van Herk Makelaardij.

Als investeerder is hij actief betrokken bij diverse participaties binnen de Schep Groep. Door bedrijven in het vroegste stadium praktisch bij te staan, weet hij het verschil te maken.

Vraag onze beleggingsbrochure aan

Wilt u meer weten over de beleggingsmogelijkheden bij BridgeFund? Vraag onze beleggingsbrochure aan via onderstaand formulier.

N

Beleg in leningen aan uitsluitend succesvolle Nederlandse MKB bedrijven

N

Gespreid portfolio van diverse kortlopende leningen

N

Extra zekerheden middels pandrecht en persoonlijk borgstelling

N

Flexibel opzegbaar – u zit nergens aan vast