Beleggen met een vaste rente

Beleg in zakelijke leningen en ontvang per kwartaal rente-uitkeringen.

N

Steun ondernemers in Nederland

N

Vaste rente tot 5,75%

N

Deelname vanaf € 100.000

N

Flexibele looptijd tot 3 jaar

Bekend van o.a.

Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit. 
“Dankzij BridgeFund konden we de uit de klauwen gegroeide vraag naar ons product voorfinancieren.”
– Armand & Tim van Beer in a Box

Aantrekkelijk rendement

Via BridgeFund leent u geld uit aan een pool van diverse Nederlandse bedrijven die ten minste één jaar actief zijn en ons strenge data-gedreven krediet beoordelingsproces succesvol hebben doorlopen. Hiermee ondersteunt u ondernemers die hard werken om hun bedrijf verder uit te bouwen.

Rendement

  • Flexibele looptijd 4,75%
  • 1 jaar vast 5,25%
  • 2 jaar vast 5,50%
  • 3 jaar vast 5,75%

Belangrijke kenmerken

Uw investering heeft een minimale looptijd van 1, 2, 3 jaar of een flexibele looptijd die dagelijks opzegbaar is. Met uw investering worden korte zakelijke leningen – 6 tot 24 maanden – verstrekt aan het MKB in Nederland. De gemiddelde lening bedraagt € 25.000 met een gemiddelde looptijd van 8 maanden.

Kenmerken

  • Rente wordt per kwartaal uitgekeerd
  • Minimale inleg van € 100.000
  • U belegt in een gespreide portefeuille
  • Extra zekerheid middels pandrecht en persoonlijke borgstelling
Onze overtuiging

Wij geloven in klein

Onze overtuiging

Wij geloven in klein

Lokale helden, doorzetters die van geen ophouden weten. Zoals de internetondernemer die zich weet te onderscheiden van de grote jongens. De horecaondernemer waar je je graag culinair laat verwennen. De handige klusjesman die ervoor zorgt dat je geen nieuwe vaatwasser hoeft te kopen. De groothandel die zorgt voor delicatessen uit Italiaanse streken dicht bij huis.

Ondernemers waar de blinkende bankier zijn neus voor ophaalt. Ook deze hardwerkende ondernemers hebben soms geld nodig om geld te maken. Wij zijn trots op deze helden. Het wordt tijd dat deze kleine ondernemers zich groot kunnen voelen.

Over BridgeFund

Over BridgeFund

Als online kredietverstrekker helpt BridgeFund MKB’ers met kortlopende leningen aan werkkapitaal om hun groeiambities te realiseren. BridgeFund doet dit vanuit een sterke passie en ambitie: de financiële dienstverlening in Nederland verbeteren op de BridgeFund-manier.

Snel, simpel en met behulp van de laatste technologie. Maar ook persoonlijk, want deskundige uitleg, eerlijk advies en intensief contact zijn essentieel bij verantwoord geld lenen. Kortom, geautomatiseerd waar mogelijk – menselijk waar nodig.

N

U steunt het MKB in Nederland

N

Rente per kwartaal uitgekeerd

N

Flexibele looptijd tot 3 jaar

N

Pandrecht op vorderingen

N

Vaste rente tot 5,75%

N

Persoonlijke borgstelling

Sterke basis

BridgeFund is in 2018 opgericht en momenteel bestaat het team uit meer dan 17 ambitieuze professionals. Daarnaast wordt BridgeFund bijgestaan door de een groep van ervaren investeerders. Deze investeerders spelen een sterk adviserende rol binnen BridgeFund.

René Frijters

René Frijters

Als oprichter van Alex Beleggingsbank stond René 20 jaar geleden aan de wieg van Nederlands eerste Fintech. In 2010 richtte hij Knab op, een innovatief financieel platform, dat onder zijn regie in 7 jaar groeide naar 180.000 klanten. Als investeerder is hij nu actief betrokken bij het opschalen van BridgeFund.

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels

Quintin is CEO bij Funda & Nederlands bekendste startup-adviseur. Vanaf dag één is hij betrokken bij BridgeFund. Hij heeft brede ervaring met het opschalen en transformeren van startups tot corporates met een sterke focus op online. Hij schreef erover in zijn boek Suits & Hoodies.

Johan Schep

Johan Schep

Johan is CEO bij Schep Groep, een familiebedrijf in de agrarische sector dat haar oorsprong kent in 1896. Sinds die tijd is de groep verder gegroeid, met name in vastgoed gerelateerde activiteiten. Johan is een betrokken aandeelhouder die zijn netwerk en kennis beschikbaar stelt en zo groei weet te versnellen.

Dick Stofberg

Dick Stofberg

Dick is directeur bij Van Herk Participaties en Van Herk Makelaardij. Als investeerder is hij actief betrokken bij diverse participaties binnen de Schep Groep. Door bedrijven in het vroegste stadium praktisch bij te staan, weet hij het verschil te maken.

N

U steunt het MKB in Nederland

N

Vaste rente tot 5,75%

N

Deelname vanaf € 100.000

N

Rente per kwartaal uitgekeerd

N

Flexibele looptijd tot 3 jaar vast

Beleggingsbrochure aanvragen

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij BridgeFund. Vraag onze beleggingsbrochure aan via onderstaand formulier.